5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 11 Ekim 2022 #1 Samsung Galaxy Express 3 yazılım atarken fail sorunu verdi nasıl düzeltebiliriz acaba? Yazılım dosyası mı uyumlu değil? Model smj120a Galaxy Express 3
Samsung Galaxy Express 3 yazılım atarken fail sorunu verdi nasıl düzeltebiliriz acaba? Yazılım dosyası mı uyumlu değil? Model smj120a Galaxy Express 3
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #2 Hatayı atarsan daha iyi inceleriz.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 11 Ekim 2022 #3 Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... yazılım dosyası yok şuan sildim hata verdiği için Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... yazılım mı uymuyor anlamadım ki fail fail veriyor Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... yazılım uymuyorsa eğer bana yazılım dosyası bulun Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... hata ne olabilir geri dönüş yaparsanız sevinirim Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... yardımcı ol beeee Son düzenleme: 11 Ekim 2022
Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... yazılım dosyası yok şuan sildim hata verdiği için Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... yazılım mı uymuyor anlamadım ki fail fail veriyor Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... yazılım uymuyorsa eğer bana yazılım dosyası bulun Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... hata ne olabilir geri dönüş yaparsanız sevinirim Intervice dedi: Hatayı atarsan daha iyi inceleriz. Genişletmek için tıkla... yardımcı ol beeee
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #4 @587849 Hatayı gormezsek nasıl yardımcı olalım? Hatayı atın.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 11 Ekim 2022 #5 Umut Nas dedi: @587849 Hatayı gormezsek nasıl yardımcı olalım? Hatayı atın. Genişletmek için tıkla... Bana yazılım dosyası bulur musunuz? Umut Nas dedi: @587849 Hatayı gormezsek nasıl yardımcı olalım? Hatayı atın. Genişletmek için tıkla... Yazılım dosyasında ap bl cp csc vs pit dosyaları var atarken fail verdi yanlış bisi de yapmadık anlamadımki yani fail failfail Umut Nas dedi: @587849 Hatayı gormezsek nasıl yardımcı olalım? Hatayı atın. Genişletmek için tıkla... fail verdi 4 dosyalı ve pit dosyasıda var ama yine fail verdi yardımcı olurmusunuz rica etsem Dosya Ekleri Ek Açıklama 2022-10-11 162521.png 683,8 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleme: 11 Ekim 2022
Umut Nas dedi: @587849 Hatayı gormezsek nasıl yardımcı olalım? Hatayı atın. Genişletmek için tıkla... Bana yazılım dosyası bulur musunuz? Umut Nas dedi: @587849 Hatayı gormezsek nasıl yardımcı olalım? Hatayı atın. Genişletmek için tıkla... Yazılım dosyasında ap bl cp csc vs pit dosyaları var atarken fail verdi yanlış bisi de yapmadık anlamadımki yani fail failfail Umut Nas dedi: @587849 Hatayı gormezsek nasıl yardımcı olalım? Hatayı atın. Genişletmek için tıkla... fail verdi 4 dosyalı ve pit dosyasıda var ama yine fail verdi yardımcı olurmusunuz rica etsem
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2022 #6 Telefonun geliştirme seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açmalısın, ikinci bir husus ODIN programının kullanımını araştırmalısın.
Telefonun geliştirme seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açmalısın, ikinci bir husus ODIN programının kullanımını araştırmalısın.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 11 Ekim 2022 #7 Intervice dedi: Telefonun geliştirme seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açmalısın, ikinci bir husus ODIN programının kullanımını araştırmalısın. Genişletmek için tıkla... sen odini araştırmısın rica etsem onlar açıkken de olmuyor Intervice dedi: Telefonun geliştirme seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açmalısın, ikinci bir husus ODIN programının kullanımını araştırmalısın. Genişletmek için tıkla... odini araştırırmısın kullanımını rica etsem
Intervice dedi: Telefonun geliştirme seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açmalısın, ikinci bir husus ODIN programının kullanımını araştırmalısın. Genişletmek için tıkla... sen odini araştırmısın rica etsem onlar açıkken de olmuyor Intervice dedi: Telefonun geliştirme seçeneklerinden USB hata ayıklamayı açmalısın, ikinci bir husus ODIN programının kullanımını araştırmalısın. Genişletmek için tıkla... odini araştırırmısın kullanımını rica etsem