Samsung Galaxy Fit vs Mi Band 4

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Muhafaza Memuru
Xiaomi: 170-180 TL.
Samsung: 399 TL.

Kullanım amacım büyük oranda titreşimli alarmın sabahları beni uyandırması. Spor takibi vs çok önemli değil. Belki sağlık kısmı, nabız ölçümü ve uyku takibini kullanabilirim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Telefonum Samsung, Xiaomi alırsam uyum sorunu yaşar mıyım?

Arkadaşımda fit var. Muadili Band 3. Band 4 ile yarışamaz zaten.
Fit e olabilir mi?
Xiaomi: 170-180 TL.
Samsung: 399 TL.

Kullanım amacım büyük oranda titreşimli alarmın sabahları beni uyandırması. Spor takibi vs çok önemli değil. Belki sağlık kısmı, nabız ölçümü ve uyku takibini kullanabilirim. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Telefonum Samsung, Xiaomi alırsam uyum sorunu yaşar mıyım?
Mi band 4 daha uygun ihtiyaçlarınıza. Zaten aradaki en bariz fark Xiaomi'de dokunmatik bir tuş varken Samsung'da fiziksel bir tuş olması. Galaxy fit ile fit e çok karıştırılıyor. Siz fit yazdığınız için benim önerim bu şekilde. Son karar sizin tabii ki.

Mi Band 4'ü çıktığında aldım. Akıllı bileklik demeleri hata. Akıllı saat olmaya başladılar. İlk defa klavye geldi ve şifre sistemi yapıldı. Mi Band 5 arayüz olarak kötü ama yazılımsal ve donanımsal olarak 4'ün yenilenmiş hali. Çerçevesiz ekran modeli çıkınca 4'ü satıp alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı