Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #91 SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip drive.google.com Bunu deneyin hocam.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.189 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #92 Umut Nas dedi: SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip drive.google.com Bunu deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu yüklendikten sonra otomatik güncelliyor mu? Klasöre atmamıza veya eskisini silmemize gerek var mı?
Umut Nas dedi: SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.zip drive.google.com Bunu deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Bunu yüklendikten sonra otomatik güncelliyor mu? Klasöre atmamıza veya eskisini silmemize gerek var mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #93 Leon Dayı dedi: Bunu yüklendikten sonra otomatik güncelliyor mu? Klasöre atmamıza veya eskisini silmemize gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu Samsung driver. Şahsen hiç kullanmadım.
Leon Dayı dedi: Bunu yüklendikten sonra otomatik güncelliyor mu? Klasöre atmamıza veya eskisini silmemize gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu Samsung driver. Şahsen hiç kullanmadım.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.189 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #94 Umut Nas dedi: Yok hocam bu Samsung driver. Şahsen hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Bi' deneyeyim. Umut Nas dedi: Yok hocam bu Samsung driver. Şahsen hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Kurdum, bunlar çıktı ne yapacağım? Son düzenleme: 29 Haziran 2022
Umut Nas dedi: Yok hocam bu Samsung driver. Şahsen hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Bi' deneyeyim. Umut Nas dedi: Yok hocam bu Samsung driver. Şahsen hiç kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Kurdum, bunlar çıktı ne yapacağım?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #95 Leon Dayı dedi: Bi' deneyeyim. Kurdum, bunlar çıktı ne yapacağım? Eki Görüntüle 1435883 Genişletmek için tıkla... Şimdi bir daha kurmayı deneyin. Ön portlar değil de arka portları deneyin bir de.
Leon Dayı dedi: Bi' deneyeyim. Kurdum, bunlar çıktı ne yapacağım? Eki Görüntüle 1435883 Genişletmek için tıkla... Şimdi bir daha kurmayı deneyin. Ön portlar değil de arka portları deneyin bir de.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.189 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #96 Umut Nas dedi: Şimdi bir daha kurmayı deneyin. Ön portlar değil de arka portları deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasında USB kısmı var mı ki olur mu?
Umut Nas dedi: Şimdi bir daha kurmayı deneyin. Ön portlar değil de arka portları deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Kasanın arkasında USB kısmı var mı ki olur mu?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #97 Leon Dayı dedi: Kasanın arkasında USB kısmı var mı ki olur mu? Genişletmek için tıkla... Onu kast ettim zaten
Leon Dayı dedi: Kasanın arkasında USB kısmı var mı ki olur mu? Genişletmek için tıkla... Onu kast ettim zaten
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.189 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 30 Haziran 2022 #98 Umut Nas dedi: Onu kast ettim zaten Genişletmek için tıkla... Üzgünüm FAIL verdi Umut Nas dedi: Onu kast ettim zaten Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen gelin. Şu an TWRP yaptım RESET ardından PASS dedi. Şimdi ne yapacağım? Son düzenleme: 29 Haziran 2022
Umut Nas dedi: Onu kast ettim zaten Genişletmek için tıkla... Üzgünüm FAIL verdi Umut Nas dedi: Onu kast ettim zaten Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen gelin. Şu an TWRP yaptım RESET ardından PASS dedi. Şimdi ne yapacağım?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #99 Şu an TWRP kuruldu değil mi? Ona göre anlatmaya devam edeceğim.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.189 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 30 Haziran 2022 #100 Umut Nas dedi: Şu an TWRP kuruldu değil mi? Ona göre anlatmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi RESET sonrası PASS dedi ondan sonrasında hiçbir şey yapmadım. Devamını sizden bekliyorum.
Umut Nas dedi: Şu an TWRP kuruldu değil mi? Ona göre anlatmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Yazdığım gibi RESET sonrası PASS dedi ondan sonrasında hiçbir şey yapmadım. Devamını sizden bekliyorum.