Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #171 Leon Dayı dedi: Telefonu açacağım o kadar yani başka işlem yok. Genişletmek için tıkla... Evet, başka bir işlem yapmana gerek yok. Eğer 10 dakikadan fazla açılmazsa recovery Mode'a gir. Format Data yap.
Leon Dayı dedi: Telefonu açacağım o kadar yani başka işlem yok. Genişletmek için tıkla... Evet, başka bir işlem yapmana gerek yok. Eğer 10 dakikadan fazla açılmazsa recovery Mode'a gir. Format Data yap.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.640 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #172 Umut Nas dedi: Evet, başka bir işlem yapmana gerek yok. Eğer 10 dakikadan fazla açılmazsa recovery Mode'a gir. Format Data yap. Genişletmek için tıkla... Şu an açıldı hocam peki Android sürümünü ellemeden sadece Turkcell uygulamalarını kaldıran root vs mevcut değil mi?
Umut Nas dedi: Evet, başka bir işlem yapmana gerek yok. Eğer 10 dakikadan fazla açılmazsa recovery Mode'a gir. Format Data yap. Genişletmek için tıkla... Şu an açıldı hocam peki Android sürümünü ellemeden sadece Turkcell uygulamalarını kaldıran root vs mevcut değil mi?
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 1 Temmuz 2022 #173 Leon Dayı dedi: Şu an açıldı hocam peki Android sürümünü ellemeden sadece Turkcell uygulamalarını kaldıran root vs mevcut değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Turkcell uygulamaları hala yüklü mü? 489798 dedi: Hocam Turkcell uygulamaları hala yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam ben bu video ile kullanmadığım programları kaldırmıştim.
Leon Dayı dedi: Şu an açıldı hocam peki Android sürümünü ellemeden sadece Turkcell uygulamalarını kaldıran root vs mevcut değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Turkcell uygulamaları hala yüklü mü? 489798 dedi: Hocam Turkcell uygulamaları hala yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam ben bu video ile kullanmadığım programları kaldırmıştim.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.640 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #174 489798 dedi: Hocam Turkcell uygulamaları hala yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum. 5 tane Turkcell uygulaması kalmış. (süper esnaf, akıllı depo, App market, hesabım ve müzik) Ayrıca Samsung hediyeleri diye kısım eklenmiş. Şu an bu hali daha güzel görünüyor. Şimdi resim atacağım.
489798 dedi: Hocam Turkcell uygulamaları hala yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum. 5 tane Turkcell uygulaması kalmış. (süper esnaf, akıllı depo, App market, hesabım ve müzik) Ayrıca Samsung hediyeleri diye kısım eklenmiş. Şu an bu hali daha güzel görünüyor. Şimdi resim atacağım.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 1 Temmuz 2022 #175 Hocam bu videoyu deneyin. Belki işinize yarar. Bende çalıştı sizde çalışır mı bilmem. Sorumluluk size ait.
Hocam bu videoyu deneyin. Belki işinize yarar. Bende çalıştı sizde çalışır mı bilmem. Sorumluluk size ait.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.640 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #176 489798 dedi: Hocam bu videoyu deneyin. Belki işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ama Deezer uygulaması gelmiş. Samsung hediyelerinde (eGazete, Sfilm ve Galaxy oyun)
489798 dedi: Hocam bu videoyu deneyin. Belki işinize yarar. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ama Deezer uygulaması gelmiş. Samsung hediyelerinde (eGazete, Sfilm ve Galaxy oyun)
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 1 Temmuz 2022 #177 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin bende çalıştı ancak sizde çalışır mı bilmem Sorumluluk size ait.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin bende çalıştı ancak sizde çalışır mı bilmem Sorumluluk size ait.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.640 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #178 489798 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin bende çalıştı ancak sizde çalışır mı bilmem Sorumluluk size ait. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız da çalıştı. Uygulama vs yüklediniz?
489798 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu deneyin bende çalıştı ancak sizde çalışır mı bilmem Sorumluluk size ait. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız da çalıştı. Uygulama vs yüklediniz?
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 1 Temmuz 2022 #179 Leon Dayı dedi: Ne yaptınız da çalıştı. Uygulama vs yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu izleyin. İçinde ne yapılacak söylüyor.
Leon Dayı dedi: Ne yaptınız da çalıştı. Uygulama vs yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam videoyu izleyin. İçinde ne yapılacak söylüyor.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.640 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 1 Temmuz 2022 #180 489798 dedi: Hocam videoyu izleyin. İçinde ne yapılacak söylüyor. Genişletmek için tıkla... Android 4.4.4 olmuş o yüzden cihaz böyle güzel olmuş.
489798 dedi: Hocam videoyu izleyin. İçinde ne yapılacak söylüyor. Genişletmek için tıkla... Android 4.4.4 olmuş o yüzden cihaz böyle güzel olmuş.