Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #51 Hocam az önce kendi telefonumda denedim sorunsuz TWRP yükleniyor. Farklı kablo dener misiniz?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.092 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #52 Umut Nas dedi: Hocam az önce kendi telefonumda denedim sorunsuz TWRP yükleniyor. Farklı kablo dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka TWRP atın onları deneyeyim. Başka kablo yok çalışan.
Umut Nas dedi: Hocam az önce kendi telefonumda denedim sorunsuz TWRP yükleniyor. Farklı kablo dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka TWRP atın onları deneyeyim. Başka kablo yok çalışan.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #53 Download TWRP for fortuna3g Download TWRP Open Recovery for fortuna3g eu.dl.twrp.me Sonu .tar ile bitenleri deneyin.
Download TWRP for fortuna3g Download TWRP Open Recovery for fortuna3g eu.dl.twrp.me Sonu .tar ile bitenleri deneyin.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.092 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #54 Umut Nas dedi: Download TWRP for fortuna3g Download TWRP Open Recovery for fortuna3g eu.dl.twrp.me Sonu .tar ile bitenleri deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam .tar ile olanlardan birini yükledim. Umarım bu sefer çalışır. Umut Nas dedi: Download TWRP for fortuna3g Download TWRP Open Recovery for fortuna3g eu.dl.twrp.me Sonu .tar ile bitenleri deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Google Play üzerinden Odin 3 indirebiliyor oradan olmaz mı? Son düzenleme: 29 Haziran 2022
Umut Nas dedi: Download TWRP for fortuna3g Download TWRP Open Recovery for fortuna3g eu.dl.twrp.me Sonu .tar ile bitenleri deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam .tar ile olanlardan birini yükledim. Umarım bu sefer çalışır. Umut Nas dedi: Download TWRP for fortuna3g Download TWRP Open Recovery for fortuna3g eu.dl.twrp.me Sonu .tar ile bitenleri deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Google Play üzerinden Odin 3 indirebiliyor oradan olmaz mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #55 Leon Dayı dedi: Hocam .tar ile olanlardan birini yükledim. Umarım bu sefer çalışır. Hocam Google Play üzerinden Odin 3 indirebiliyor oradan olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz.
Leon Dayı dedi: Hocam .tar ile olanlardan birini yükledim. Umarım bu sefer çalışır. Hocam Google Play üzerinden Odin 3 indirebiliyor oradan olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.092 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #56 Umut Nas dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam FAIL yine çıktı Odin 3'te AP kısmını seçerek yapıyorum doğru değil mi? CP deniyorum şu an da. Umut Nas dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Bunlarda olmadı başka yolu yok mu? Son düzenleme: 29 Haziran 2022
Umut Nas dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam FAIL yine çıktı Odin 3'te AP kısmını seçerek yapıyorum doğru değil mi? CP deniyorum şu an da. Umut Nas dedi: Hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Bunlarda olmadı başka yolu yok mu?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #57 Leon Dayı dedi: Hocam FAIL yine çıktı Odin 3'te AP kısmını seçerek yapıyorum doğru değil mi? CP deniyorum şu an da. Eki Görüntüle 1435527 Bunlarda olmadı başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi açıktı değil mi?
Leon Dayı dedi: Hocam FAIL yine çıktı Odin 3'te AP kısmını seçerek yapıyorum doğru değil mi? CP deniyorum şu an da. Eki Görüntüle 1435527 Bunlarda olmadı başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi açıktı değil mi?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.092 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #58 Umut Nas dedi: Bootloader kilidi açıktı değil mi? Genişletmek için tıkla... USB hata ayıklamadan mı bahsediyorsunuz? O açık.
Umut Nas dedi: Bootloader kilidi açıktı değil mi? Genişletmek için tıkla... USB hata ayıklamadan mı bahsediyorsunuz? O açık.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #59 Leon Dayı dedi: USB hata ayıklamadan mı bahsediyorsunuz? O açık. Genişletmek için tıkla... Hayır Bootloader kilidinden bahsediyorum.
Leon Dayı dedi: USB hata ayıklamadan mı bahsediyorsunuz? O açık. Genişletmek için tıkla... Hayır Bootloader kilidinden bahsediyorum.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.092 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #60 Umut Nas dedi: Hayır Bootloader kilidinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... O nereden açılıyor?
Umut Nas dedi: Hayır Bootloader kilidinden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... O nereden açılıyor?