Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #61 Leon Dayı dedi: O nereden açılıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı yerden açılıyor. Geliştirici seçeneklerinden.
Leon Dayı dedi: O nereden açılıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı yerden açılıyor. Geliştirici seçeneklerinden.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.101 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #62 Umut Nas dedi: Aynı yerden açılıyor. Geliştirici seçeneklerinden. Genişletmek için tıkla... Adı ne olarak geçiyor orada.
Umut Nas dedi: Aynı yerden açılıyor. Geliştirici seçeneklerinden. Genişletmek için tıkla... Adı ne olarak geçiyor orada.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #63 Leon Dayı dedi: Adı ne olarak geçiyor orada. Genişletmek için tıkla... OEM kilidi olarak da geçebilir.
Leon Dayı dedi: Adı ne olarak geçiyor orada. Genişletmek için tıkla... OEM kilidi olarak da geçebilir.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.101 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #64 Umut Nas dedi: OEM kilidi olarak da geçebilir. Genişletmek için tıkla... Sahte konumlara izin ver açtım. OEM kilidi vs yazmıyor.
Umut Nas dedi: OEM kilidi olarak da geçebilir. Genişletmek için tıkla... Sahte konumlara izin ver açtım. OEM kilidi vs yazmıyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #65 Leon Dayı dedi: Sahte konumlara izin ver açtım. OEM kilidi vs yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinin ekran görüntüsünü atar mısınız?
Leon Dayı dedi: Sahte konumlara izin ver açtım. OEM kilidi vs yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Geliştirici seçeneklerinin ekran görüntüsünü atar mısınız?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.101 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #66 Umut Nas dedi: Geliştirici seçeneklerinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamam Umut Nas dedi: Geliştirici seçeneklerinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bunlar var gerisi GPU ile alâkalı atmak istemedim. Dosya Ekleri IMG20220629173911.jpg 139,2 KB · Görüntüleme: 29 Son düzenleme: 29 Haziran 2022
Umut Nas dedi: Geliştirici seçeneklerinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamam Umut Nas dedi: Geliştirici seçeneklerinin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bunlar var gerisi GPU ile alâkalı atmak istemedim.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #67 En başta OEM ile alakalı bir şey yazmıyor tuhaf. Daha önceden ROM atıldı mı?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.101 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #68 Umut Nas dedi: En başta OEM ile alakalı bir şey yazmıyor tuhaf. Daha önceden ROM atıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır telefonu Turkcell'den aldık onlar atmış olabilir mi? Kendi uygulamaları var çünkü.
Umut Nas dedi: En başta OEM ile alakalı bir şey yazmıyor tuhaf. Daha önceden ROM atıldı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır telefonu Turkcell'den aldık onlar atmış olabilir mi? Kendi uygulamaları var çünkü.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #69 Leon Dayı dedi: Hayır telefonu Turkcell'den aldık onlar atmış olabilir mi? Kendi uygulamaları var çünkü. Genişletmek için tıkla... Onla alakası yok. @Polorchen @364809 Sizde bakabilir misiniz?
Leon Dayı dedi: Hayır telefonu Turkcell'den aldık onlar atmış olabilir mi? Kendi uygulamaları var çünkü. Genişletmek için tıkla... Onla alakası yok. @Polorchen @364809 Sizde bakabilir misiniz?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.101 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 29 Haziran 2022 #70 Umut Nas dedi: Onla alakası yok. @Polorchen @364809 Sizde bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki de aynı telefon ve model numarası değil mi? Siz OEM kısmının resmini atın bakayım.
Umut Nas dedi: Onla alakası yok. @Polorchen @364809 Sizde bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sizinki de aynı telefon ve model numarası değil mi? Siz OEM kısmının resmini atın bakayım.