Recovery Samsung Galaxy J200H TWRP yüklerken "recovery is not seandroid endorcing"

6yh4e

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, J2 telefonuma Android 8 kuracaktım. Recovery is not seandroid endorcing hatasını aldım. Çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç yazıyorum ama bu normal bir hata. Aslında hata bile değil, bildiğin uyarı. Bu benim tabletimde de çıkıyordu ama farklı şekilde "Kernel is not seandroid enforcing". Eğer hala erişim sağlayabiliyorsanız ve giriş yapabiliyorsanız o zaman bir sıkıntısı yok ve endişelenecek bir şey değil. Eğer giriş yapamıyorsanız (telefon yazıda kalma veya bootloop gibi senaryolar) o zaman Odin ile download moddayken stock ROM'a geri döndürebilirsiniz.

Geç yazıyorum ama bu normal bir hata. Aslında hata bile değil, bildiğin uyarı. Bu benim tabletimde de çıkıyordu ama farklı şekilde "kernel is not seandroid enforcing". Eğer hala erişim sağlayabiliyorsanız ve giriş yapabiliyorsanız o zaman bir sıkıntısı yok ve endişelenecek bir şey değil. Eğer giriş yapamıyorsanız (telefon yazıda kalma veya bootloop gibi senaryolar) o zaman Odin ile download moddayken stock ROM'a geri döndürebilirsiniz.

Bende geç görüyorum 😂 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı