Nane32 Zeptopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #1 Samsung Galaxy J5 rootlu telefon nasıl hızlandırılır? Cevaplarınızı bekliyorum.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 5 Aralık 2021 #2 Custom ROM yükleyerek.
Nane32 Zeptopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #3 Polorchen dedi: Custom ROM yükleyerek. Genişletmek için tıkla... Yükledim adı TWRP.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 5 Aralık 2021 #4 Nane32 dedi: Yükledim adı TWRP. Genişletmek için tıkla... TWRP custom recovery'dir.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 5 Aralık 2021 #5 Nane32 dedi: Yükledim adı TWRP. Genişletmek için tıkla... O Custom recovery, Custom recovery üzerinden Custom ROM yükleyeceksiniz.
Nane32 dedi: Yükledim adı TWRP. Genişletmek için tıkla... O Custom recovery, Custom recovery üzerinden Custom ROM yükleyeceksiniz.
Nane32 Zeptopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #6 O Görkem dedi: O Custom recovery, Custom recovery üzerinden Custom ROM yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi liegeos un ZIP dosyasını bilgisayara indirip telefona atıp kuracağım olayları buraya yazacağım.
O Görkem dedi: O Custom recovery, Custom recovery üzerinden Custom ROM yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi liegeos un ZIP dosyasını bilgisayara indirip telefona atıp kuracağım olayları buraya yazacağım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 5 Aralık 2021 #7 Nane32 dedi: Şimdi liegeos un ZIP dosyasını bilgisayara indirip telefona atıp kuracağım olayları buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel bir ROM seçmişsiniz. Gapps'ı unutmayın. Efs yedeği alın. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2021
Nane32 dedi: Şimdi liegeos un ZIP dosyasını bilgisayara indirip telefona atıp kuracağım olayları buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel bir ROM seçmişsiniz. Gapps'ı unutmayın. Efs yedeği alın.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 5 Aralık 2021 #8 Nane32 dedi: Şimdi liegeos un ZIP dosyasını bilgisayara indirip telefona atıp kuracağım olayları buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... LineageOS güzeldir, Gapps kurmayı da unutmayın Polorchen'in dediği gibi.
Nane32 dedi: Şimdi liegeos un ZIP dosyasını bilgisayara indirip telefona atıp kuracağım olayları buraya yazacağım. Genişletmek için tıkla... LineageOS güzeldir, Gapps kurmayı da unutmayın Polorchen'in dediği gibi.
Nane32 Zeptopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #9 O Görkem dedi: LineageOS güzeldir, Gapps kurmayı da unutmayın Polorchen'in dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Maalesef lineagos cihazımı desteklemiyor bildiğim kadarıyla çünkü cihazıma uygun linegos tapamadım.
O Görkem dedi: LineageOS güzeldir, Gapps kurmayı da unutmayın Polorchen'in dediği gibi. Genişletmek için tıkla... Maalesef lineagos cihazımı desteklemiyor bildiğim kadarıyla çünkü cihazıma uygun linegos tapamadım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 5 Aralık 2021 #10 Nane32 dedi: Maalesef lineagos cihazımı desteklemiyor bildiğim kadarıyla çünkü cihazıma uygun linegos tapamadım. Genişletmek için tıkla... Model kodunu söyleyin varsa bulalım.
Nane32 dedi: Maalesef lineagos cihazımı desteklemiyor bildiğim kadarıyla çünkü cihazıma uygun linegos tapamadım. Genişletmek için tıkla... Model kodunu söyleyin varsa bulalım.