Samsung Galaxy J7 kullanıyorum 1 haftadır. Daha yeni aldım telefonu. Açıkçası telefon hakkında çok kötü yorum gördüm fakat söylenenlerin neredeyse hiç biri doğru çıkmadı. Herkes 1.5 gb ram'ın sorun yaratacağını söyledi. 16 gb vs. düşük dedi depolama kısmına katılıyorum fakat ram kısmına katılmıyorum. Asphalt 8 Airborne GTA SA buna benzer birçok oyun oynadım gerçekten Samsung fanboyu falan değilim. 1 tek donma kasma vs. olmadı. Tek arasıra fazla oyun oynarsan telefon ısınabiliyor ama çok rahatsız edici bi şekilde değil. Arka kamerası 13Mp, ön kamerası ise 5Mp. Telefonun ön kamerasında flash var bu selfieler için gerçekten muazzam oluyor. Bataryası 3000mAh ve performansı gerçekten güzel. Normal facebook, twitter, youtube gibi kullanımlarda seni çok rahat 1-1.5 gün götürür. Telefonun sana tek eksik diyebileceğim tarafı kasasının plastik olması. Tabi J7 nin 2016 modelide mevcut. İlla metal kasa istiyorum dersen 2016 modelini satın alabilirsin. Ekranı 5.5 inch gayet büyük ve parlak. Film, video vs. izliyecek olursan gerçekten çok iyi bi cihaz. Bunun yanında kesinlikle daha iyi cihazlar mevcut fakat J7 alıcam diyorsan kuşkusuz alabilirsin.