MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Mart 2021 #1 Babam bana 2. el olarak getirdi yurtdışından ithal. IMEI kaydı her şeyi tamam fakat ekran kilidi açılırken telefon donuyor bazen açılmıyor bile. Deseni giriyorum 4 5 saniye saniye bekliyor sonra açılıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Babam bana 2. el olarak getirdi yurtdışından ithal. IMEI kaydı her şeyi tamam fakat ekran kilidi açılırken telefon donuyor bazen açılmıyor bile. Deseni giriyorum 4 5 saniye saniye bekliyor sonra açılıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
fakedesinger Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.253 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Fake Japanese 3 Mart 2021 #2 Telefonun replika olmadığına emin misin? Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayıda deniyebilirsin.
MauroIcardi09 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 344 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Mart 2021 #3 fakedesinger dedi: Telefonun replika olmadığına emin misin? Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı da deniyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım replika olmadığına eminim IMEI kaydıda doğru çıkıyor
fakedesinger dedi: Telefonun replika olmadığına emin misin? Cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı da deniyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım replika olmadığına eminim IMEI kaydıda doğru çıkıyor