BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #21 Ne kadara alacaksin? Türkiye garantili mi, ithalat garantili mi?
Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #22 BERWAR dedi: Ne kadara alacaksin? Genişletmek için tıkla... A101'den işte 1359TL'ye Samsung Türkiye 2 yıl garantili hem.
BERWAR dedi: Ne kadara alacaksin? Genişletmek için tıkla... A101'den işte 1359TL'ye Samsung Türkiye 2 yıl garantili hem.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #23 O fiyata gayet iyi bir telefon. Kamera önemli değilse al.
Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #24 BERWAR dedi: O fiyata gayet iyi bir telefon. Kamera önemli değilse al. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun.
BERWAR dedi: O fiyata gayet iyi bir telefon. Kamera önemli değilse al. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağ olun.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Haziran 2018 #25 Redflag dedi: Doğru söylüyorsun tamam da ben bekleyemem büyük ihtimalle ayrıca kamera çok umrumda değil bastığımda çeksin yeter. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 16 GB depolama yetecek mi sana cidden?
Redflag dedi: Doğru söylüyorsun tamam da ben bekleyemem büyük ihtimalle ayrıca kamera çok umrumda değil bastığımda çeksin yeter. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 16 GB depolama yetecek mi sana cidden?
Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #26 NobodyAnymore dedi: Arkadaş 16 GB depolama yetecek mi sana cidden? Genişletmek için tıkla... 16GB değil ki 32 GB. Ama almıyorum zaten çünkü bizim Antalya'daki bütün A101'lerde sadece gold rengi varmış.
NobodyAnymore dedi: Arkadaş 16 GB depolama yetecek mi sana cidden? Genişletmek için tıkla... 16GB değil ki 32 GB. Ama almıyorum zaten çünkü bizim Antalya'daki bütün A101'lerde sadece gold rengi varmış.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Haziran 2018 #27 Redflag dedi: 16GB değil ki 32 GB. Ama almıyorum zaten çünkü bizim Antalya'daki bütün A101'lerde sadece gold rengi varmış. Genişletmek için tıkla... Gold renginden nefret ederim siyah varken gold nedir arkadaş.
Redflag dedi: 16GB değil ki 32 GB. Ama almıyorum zaten çünkü bizim Antalya'daki bütün A101'lerde sadece gold rengi varmış. Genişletmek için tıkla... Gold renginden nefret ederim siyah varken gold nedir arkadaş.
Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #28 NobodyAnymore dedi: Gold renginden nefret ederim siyah varken gold nedir arkadaş. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle artık tek çare Xiaomi A1 veya Redmi 5 Plus.
NobodyAnymore dedi: Gold renginden nefret ederim siyah varken gold nedir arkadaş. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle artık tek çare Xiaomi A1 veya Redmi 5 Plus.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Haziran 2018 #29 Redflag dedi: Aynen öyle artık tek çare Xiaomi A1 veya Redmi 5 Plus. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi A1 Saf android ve android one projesi içinde olduğu için bir süre daha güncelleme alacak düzenli şekilde. Redmi 5 plus ise kamera performansı çok iyi değil ve güncelleme alacağı bile belli değil o yüzden Mi A1 tavsiye ederim.
Redflag dedi: Aynen öyle artık tek çare Xiaomi A1 veya Redmi 5 Plus. Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi A1 Saf android ve android one projesi içinde olduğu için bir süre daha güncelleme alacak düzenli şekilde. Redmi 5 plus ise kamera performansı çok iyi değil ve güncelleme alacağı bile belli değil o yüzden Mi A1 tavsiye ederim.
Redflag Hectopat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2018 #30 Arkadaşlar babam siyahını bulmuş aldı. Teşekkürler.