Samsung Galaxy J7 Format atmadan root yapma

Arda Korludağ

Kilopat
Yer
Andromeda
Merhabalar, ben Samsung Galaxy J7 Core telefonumu rootlamak istiyorum fakat üç tane mobil bankacılık uygulamam var, rootlayınca kullanılmayacak uygulamalarımda var ayrıca Netflix'i çok yoğun kullanıyorum. Bu yüzden Magisk ile rootlamayı düşünüyorum ama telefonumu sıfırlamamam gerekiyor mu bilmiyorum içerisinde aktarılmayacak dosyalarım var, format atma ihtimalim sıfır. Magisk ile telefonu sıfırlamadan tek tuş ile Root'u kaldırmamız ve format atmadan root yapabilmem mümkün mü? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. .

Son düzenleyen: Moderatör:
kardesim selamlar alakasız bi soru sorucam ama bataryan ne durumda, ben de aynı telefonu kullanıyorum ve bataryadan memnun değilim, senin ne durumda acaba?

kardesim selamlar alakasız bi soru sorucam ama bataryan ne durumda, ben de aynı telefonu kullanıyorum ve bataryadan memnun değilim, senin ne durumda acaba?
Bataryam kullanım süresi olarak normal ama bazı problemleri var cebimde taşıdığımda hareketli olduğum için şarjım bitiyor ve şarjım 15'e gelince çok hızlı düşüyor sonrasında 1 de takılı kalıyor ama aslında 1 değil 5 veya 6 şarjım kalmış oluyor. Bataryayı çıkarıp takınca'da şarjım yükseliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…