Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 891 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #31 YZBruh dedi: Galaxy J7 Prime için LineageOS 18 unofficial Custom ROM; OneDrive Not; GApps kurulu değildir. Ayrı olarak kurulmalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum videosu diyorum var mı?
YZBruh dedi: Galaxy J7 Prime için LineageOS 18 unofficial Custom ROM; OneDrive Not; GApps kurulu değildir. Ayrı olarak kurulmalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum videosu diyorum var mı?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 11 Ağustos 2023 #32 Okarun dedi: 1 evet pcim var 2 evet kodu bu. Genişletmek için tıkla... Odin kullanarak yükleyebilirsin video anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et cihaz pek yeni değil o yüzden bu videoyu seçtim.
Okarun dedi: 1 evet pcim var 2 evet kodu bu. Genişletmek için tıkla... Odin kullanarak yükleyebilirsin video anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et cihaz pek yeni değil o yüzden bu videoyu seçtim.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #33 Salih METİN dedi: @Okarun TWRP nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Stock, normal, işlevsiz Android recovery yerine geçerek yedek alma, dosya flashlama, Shell, vb. Şeyleri yapabilirsin.
Salih METİN dedi: @Okarun TWRP nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Stock, normal, işlevsiz Android recovery yerine geçerek yedek alma, dosya flashlama, Shell, vb. Şeyleri yapabilirsin.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 891 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #34 YZBruh dedi: Odin kullanarak yükleyebilirsin video anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et cihaz pek yeni değil o yüzden bu videoyu seçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun gerçekten benim için uğraştınız rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
YZBruh dedi: Odin kullanarak yükleyebilirsin video anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et cihaz pek yeni değil o yüzden bu videoyu seçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun gerçekten benim için uğraştınız rahatsızlık verdiysem özür dilerim.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #35 YZBruh dedi: Odin kullanarak yükleyebilirsin video anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et cihaz pek yeni değil o yüzden bu videoyu seçtim. Genişletmek için tıkla... Odin ile nasıl Custom ROM yüklenir hocam?
YZBruh dedi: Odin kullanarak yükleyebilirsin video anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et cihaz pek yeni değil o yüzden bu videoyu seçtim. Genişletmek için tıkla... Odin ile nasıl Custom ROM yüklenir hocam?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 11 Ağustos 2023 #36 Okarun dedi: Hocam kurulum videosu diyorum var mı? Genişletmek için tıkla... Burada Stock rom denmiş ama custom rom da kurulur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Custom ROM için (LineageOS 18 no GApps); OneDrive
Okarun dedi: Hocam kurulum videosu diyorum var mı? Genişletmek için tıkla... Burada Stock rom denmiş ama custom rom da kurulur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Custom ROM için (LineageOS 18 no GApps); OneDrive
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 891 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #37 YZBruh dedi: Odin kullanarak yükleyebilirsin video anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et cihaz pek yeni değil o yüzden bu videoyu seçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam verdiğiniz videoda SCS filan var attığınız dosyada yok indirdim SCS Home filan yok. YZBruh dedi: Burada stock ROM denmiş ama Custom ROM da kurulur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Custom ROM için (LineageOS 18 no GApps); OneDrive Genişletmek için tıkla... Hocam kurulmuyor Odin'le bunda SCS filan var attığınız dosyada yok.
YZBruh dedi: Odin kullanarak yükleyebilirsin video anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et cihaz pek yeni değil o yüzden bu videoyu seçtim. Genişletmek için tıkla... Hocam verdiğiniz videoda SCS filan var attığınız dosyada yok indirdim SCS Home filan yok. YZBruh dedi: Burada stock ROM denmiş ama Custom ROM da kurulur; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Custom ROM için (LineageOS 18 no GApps); OneDrive Genişletmek için tıkla... Hocam kurulmuyor Odin'le bunda SCS filan var attığınız dosyada yok.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 11 Ağustos 2023 #38 Kullanıcı311 dedi: Odin ile nasıl Custom ROM yüklenir hocam? Genişletmek için tıkla... Bildiğin normal Stock rom gibi yükleyeceksin işte
Kullanıcı311 dedi: Odin ile nasıl Custom ROM yüklenir hocam? Genişletmek için tıkla... Bildiğin normal Stock rom gibi yükleyeceksin işte
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 891 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #39 YZBruh dedi: Bildiğin normal stock ROM gibi yükleyeceksin işte. Genişletmek için tıkla... Hocan bakın SCS Home filan var attığınız dosyada boot. İmg var ben böyle kurmayı bilmiyorum buna göre attığınız dosya ile ilgili bir video atın.
YZBruh dedi: Bildiğin normal stock ROM gibi yükleyeceksin işte. Genişletmek için tıkla... Hocan bakın SCS Home filan var attığınız dosyada boot. İmg var ben böyle kurmayı bilmiyorum buna göre attığınız dosya ile ilgili bir video atın.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 11 Ağustos 2023 #40 Okarun dedi: Hocan bakın SCS Home filan var attığınız dosyada boot. İmg var ben böyle kurmayı bilmiyorum buna göre attığınız dosya ile ilgili bir video atın. Genişletmek için tıkla... O zaman twrp ile kuracaksın.
Okarun dedi: Hocan bakın SCS Home filan var attığınız dosyada boot. İmg var ben böyle kurmayı bilmiyorum buna göre attığınız dosya ile ilgili bir video atın. Genişletmek için tıkla... O zaman twrp ile kuracaksın.