Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 891 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #41 YZBruh dedi: O zaman TWRP ile kuracaksın. Genişletmek için tıkla... Evet işte bu dosyayı TWRP ile nasıl kurulacağı hakkında bir video atın. Ve bulduysanız uyumlu twrpyide atar mısınız?
YZBruh dedi: O zaman TWRP ile kuracaksın. Genişletmek için tıkla... Evet işte bu dosyayı TWRP ile nasıl kurulacağı hakkında bir video atın. Ve bulduysanız uyumlu twrpyide atar mısınız?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 11 Ağustos 2023 #42 Anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 11 Ağustos 2023 #43 Aynı seri cihaz kullandım J5 Pro J530F Exynos 7870 işlemci kullandığı için bu cihazlarda evrensel ROM olayı var bu ROM'UI tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Aynı seri cihaz kullandım J5 Pro J530F Exynos 7870 işlemci kullandığı için bu cihazlarda evrensel ROM olayı var bu ROM'UI tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 11 Ağustos 2023 #44 Heribert Yavuz dedi: Aynı seri cihaz kullandım J5 Pro J530F Exynos 7870 işlemci kullandığı için bu cihazlarda evrensel ROM olayı var bu ROM'UI tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Ufak bir liste; https://forum.xda-developers.com/t/list-q-list-of-roms-made-for-exynos7870.4569195/
Heribert Yavuz dedi: Aynı seri cihaz kullandım J5 Pro J530F Exynos 7870 işlemci kullandığı için bu cihazlarda evrensel ROM olayı var bu ROM'UI tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Ufak bir liste; https://forum.xda-developers.com/t/list-q-list-of-roms-made-for-exynos7870.4569195/
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 891 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #45 YZBruh dedi: Anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam zahmet olmazsa twrpyide alabilir miyim?
YZBruh dedi: Anlatımı; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam zahmet olmazsa twrpyide alabilir miyim?
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 11 Ağustos 2023 #46 Okarun dedi: Hocam zahmet olmazsa twrpyide alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tamam gönderiyorum
Okarun dedi: Hocam zahmet olmazsa twrpyide alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tamam gönderiyorum
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #47 YZBruh dedi: Bildiğin normal Stock ROM gibi yükleyeceksin işte Genişletmek için tıkla... Hocam Custom ROM Odin ile yüklenmiyor ki? TWRP ile yükleniyor.
YZBruh dedi: Bildiğin normal Stock ROM gibi yükleyeceksin işte Genişletmek için tıkla... Hocam Custom ROM Odin ile yüklenmiyor ki? TWRP ile yükleniyor.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 11 Ağustos 2023 #48 TWRP yükleme; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TWRP yükleme; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 11 Ağustos 2023 #49 YZBruh dedi: Ufak bir liste; https://forum.xda-developers.com/t/list-q-list-of-roms-made-for-exynos7870.4569195/ Genişletmek için tıkla... İşte bunu bekliyordum
YZBruh dedi: Ufak bir liste; https://forum.xda-developers.com/t/list-q-list-of-roms-made-for-exynos7870.4569195/ Genişletmek için tıkla... İşte bunu bekliyordum
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 11 Ağustos 2023 #50 Kullanıcı311 dedi: Hocam Custom ROM Odin ile yüklenmiyor ki? TWRP ile yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Bazen karıştırabiliyorum. Özür dilerim. YZBruh dedi: Bazen karıştırabiliyorum. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Bu aralar dalgınım biraz.
Kullanıcı311 dedi: Hocam Custom ROM Odin ile yüklenmiyor ki? TWRP ile yükleniyor. Genişletmek için tıkla... Bazen karıştırabiliyorum. Özür dilerim. YZBruh dedi: Bazen karıştırabiliyorum. Özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Bu aralar dalgınım biraz.