Custom ROM Samsung Galaxy J7 Prime LineageOS 18.1 SIM kart görmüyor

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
J7 Prime telefonuma LineageOS 18.1 kurmuştum fakat kurduktan sonra SIM kart okumuyor orijinal yazılımda rahat okurken bunda okumamasının sebebi nedir?

J7 Prime telefonuma LineageOS 18.1 kurmuştum fakat kurduktan sonra SIM kart okumuyor orijinal yazılımda rahat okurken bunda okumamasının sebebi nedir?

Merhaba, cihazınızın IMEI numarası duruyor mu?

Orijinal yazılımda IMEI numarası gözükürken bunda gözükmüyor. Orijinal yazılıma dönüp kontrol ettim IMEI numarası gözüküyordu buna döndüm bunda gözükmüyor.

ROM'mu sıkıntılı? IMEI numarası mı?

Birkaç gün önce aynı ROM'u J7 Prime'a(G610F on7xelte) XDA sitesinden indirip kurmuştum. IMEI ile alakalı bir sıkıntı yaşamadım. Cihazınızın tam modeli nedir. Başka Custom ROM'larda da aynı sıkıntı oluyor mu?

Birkaç gün önce aynı ROM'u J7 Prime'a(G610F ON7xelte) XDA sitesinden indirip kurmuştum. IMEI ile alakalı bir sıkıntı yaşamadım. Cihazınızın tam modeli nedir? Başka Custom ROM'larda da aynı sıkıntı oluyor mu?

Cihazımın tam modeli Galaxy J7 Prime SM-G610F, bu ROM'u indirdiğimde sıkıntı yaşarken, orijinal yazılımda herhangi bir problem yaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faklı bir Custom ROM denediniz mi?

Genellikle efs klasöründen oluşan bir hata nedeni ile bu problemi yaşıyorsunuz. Efs klasörü dediğim IMEI gibi düşünebilirsiniz yetkisiz müdahale durumunda direkt IMEI gider. Bu problemi yaşayan birçok arkadaşım da oldu hatta eski cihazımda ben henüz bu problem ile karşılaşmadım. Farklı Custom ROM'larda aynı problemi yaşıyorsanız tek çare stock ROM'a geçip efs klasörünü TWRP'den Backup almak veya stock ROM da kalmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı