Arkadaşlar merhaba. Daha önce General Mobile GM5 cihazımda bir sürü ROM ve root denemişliğim var, yani olaya hakimim. Ancak Samsung cihazımda TWRP'de başlıkta belirttiğim hatayı alıyorum. Cihaz dün 8 kere brick oldu, bende tekrar stock ROM attım. Fakat bu hatayı çözmek istiyorum zira 16 GB hafızaya sahip cihazım. SD karta programlarımı yükleyebilmem lazım. Birkaç çözüm yöntemi denedim, başlıca şunları;
TWRP'den dosya sistemini değiştirdim.
Farklı TWRP sürümü denedim.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Welcome to Project Spaget X ARM64 Treble For Galaxy J530X/J730X/G610X/J701X/J710X Some information you should know.. This is a full Treble ARM64 Vendor/Kernel implementation for the Exynos7870 Supported devices If you want to report a...
forum.xda-developers.com
Şu tarz treble destekli şeyler için vendor kısmı oluşturulur ve bağlanır.
Welcome to Project Spaget X ARM64 Treble For Galaxy J530X/J730X/G610X/J701X/J710X Some information you should know.. This is a full Treble ARM64 Vendor/Kernel implementation for the Exynos7870 Supported devices If you want to report a...
forum.xda-developers.com
Şu tarz treble destekli şeyler için vendor kısmı oluşturulur ve bağlanır.
cihazın modeline uygun rom bulabilmen lazım telefon çok eskiyse official custom rom bulamayabilirsin önce o modele başka custom rom atabilen var mı bak kaldıramayıp brick olabilir.