kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 14 Eylül 2018 #1 Samsung Galaxy J7 Prime 2 modelini bi arkadaşım annesine almayı planlıyor. Sizce alınır mı? Samsung Galaxy J7 Prime 2 Altın 32 GB HepsiBurada Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2018
Samsung Galaxy J7 Prime 2 modelini bi arkadaşım annesine almayı planlıyor. Sizce alınır mı? Samsung Galaxy J7 Prime 2 Altın 32 GB HepsiBurada
P peaceforworld Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 745 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #2 İthalatçı garantili olarak linkteki modellere bakabilirsiniz: XIOAMI RED MI NOTE 5 32 GB DUAL CEP TELEFONU (KVK GARANTİLİ) Xiaomi | Trendyol Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
İthalatçı garantili olarak linkteki modellere bakabilirsiniz: XIOAMI RED MI NOTE 5 32 GB DUAL CEP TELEFONU (KVK GARANTİLİ) Xiaomi | Trendyol Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Su değil kezzap Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 202 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #3 peaceforworld dedi: İthalatçı garantili olarak linkteki modellere bakabilirsiniz: XIOAMI RED MI NOTE 5 32 GB DUAL CEP TELEFONU (KVK GARANTİLİ) Xiaomi | Trendyol Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı Genişletmek için tıkla... Bende aynen katılıyorum j7 Prime 2 geri bir cihaz bence.
peaceforworld dedi: İthalatçı garantili olarak linkteki modellere bakabilirsiniz: XIOAMI RED MI NOTE 5 32 GB DUAL CEP TELEFONU (KVK GARANTİLİ) Xiaomi | Trendyol Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı Genişletmek için tıkla... Bende aynen katılıyorum j7 Prime 2 geri bir cihaz bence.
P peaceforworld Kilopat Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 745 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2018 #4 Su değil kezzap dedi: Bende aynen katılıyorum j7 Prime 2 geri bir cihaz bence. Genişletmek için tıkla... Evet. İthalatçı garantili cihazlara karşı bir ön yargı yoksa bu modellerden birini almak daha mantıklı.
Su değil kezzap dedi: Bende aynen katılıyorum j7 Prime 2 geri bir cihaz bence. Genişletmek için tıkla... Evet. İthalatçı garantili cihazlara karşı bir ön yargı yoksa bu modellerden birini almak daha mantıklı.