Rehber Samsung Galaxy J7 Prime'a One UI 4.1 Android 12 kurmak

Hocam aynı ROM'u 1 ay kullandım.
Şu an bir arkadaşımda da kurulu.
DeX çalışmıyor o ROM'da.
Şöyleki DeX'i açıp DeX ayar sayfasından çıkınca otomatik kendini kapatıyor.
Bir de linkteki repartitioneri kurarsanız sistem en az 10-11 GB hafıza yiyor, onu kurmadan ROM'u kurun (kurmak isteyenler için dedim)
Bir de bu ROM'un bir sorunu var.
TWRP 3.6 ve üstü lazım, 3.5 ve altı sürümlerde ROM'u kurarsanız TWRP açılmıyor TWRP logosunda takılı kalıyor.
3.6 ve üstü ile kurduğunuzda ise ROM değiştirmek istediğinizde wipe yaptıktan sonra reboot recovery yaparsanız gene TWRP açılmıyor TWRP logosunda takılı kalıyor.
Çözümü ise stock ROM atacaksınız, Custom ROM kullanmak istiyorsanızda tekrar TWRP kuracaksınız.

Bunları yukarıda belirtmiştim ve DeX PC için çalışıyor sadece.

Bu arada 10-11 GB yemesi için ben ayarladım yoksa birçok özellik çalışmıyor ilk versiyonundan daha gelişmiş bir hale getirdim.

Bunları yukarıda belirtmiştim ve DeX PC için çalışıyor sadece.

Bu arada 10-11 GB yemesi için ben ayarladım yoksa birçok özellik çalışmıyor ilk versiyonundan daha gelişmiş bir hale getirdim.

İyide hocam sisteme 5 GB daha vererek daha hangi özellikleri çalıştırmasını sağladınız?

İyide hocam sisteme 5 GB daha vererek daha hangi özellikleri çalıştırmasını sağladınız?

Dual apps, Edge panelleri, Samsung DeX, quick share özellikleri, SIM menü, saat ve takvim, finder, Samsung telefon kişiler ayarlar mesajlar, game Launcher, quickboard cihaz kontrolleri, sos mesajı, Android System UI, güvenli klasör, akıllı widget, ipuçları ve dosyalar.

İtamamda ROM zrn 4 GB harcıyor.
Siz 9 GB daha veriyorsunuz hala aynı özellikler.

İtamamda ROM zrn 4 GB harcıyor.
Siz 9 GB daha veriyorsunuz hala aynı özellikler.

Bu saydığım özellikler içinde hiçbiri düz olarak kurulduğunda yoktu. Samsung telefon kişiler ayarlar System UI mesajlar ise İngilizce ve çoğu özellikleri çalışmıyordu.

Bu saydığım özellikler içinde hiçbiri düz olarak kurulduğunda yoktu. Samsung telefon kişiler ayarlar System UI mesajlar ise İngilizce ve çoğu özellikleri çalışmıyordu.

Hocam şu an ROM'u kurdum ama bootlogo geliyor fakat reboot atıyor. Önceden repartitionersiz kurdum ama boot ediyordu.

Hocam şu an ROM'u kurdum ama bootlogo geliyor fakat reboot atıyor. Önceden repartitionersiz kurdum ama boot ediyordu.

Tekrar yap ama sırayla ilk Exynos create vendor sonra repartioner sonra ROM en son resuscitando ile sırasıyla yap.

Tekrar yap ama sırayla ilk Exynos create vendor sonra repartioner sonra ROM en son resuscitando ile sırasıyla yap.
Sırayla yapmasan döngüye girer

İlk açılışta da 5 ila 8 dk bekletir sonrasında Türkçe ile değil İspanyolca ile açılır ve ekran küçük bunları ayarlardan düzeltebilirsin. Ekran boyutunu bir tık yükselt.

Sırayla yapmasan döngüye girer.

Hocam sizinle iletişime geçebileceğim bir yer var mı Telegram gibi. Varsa bir videonnun yorumuna yazıp buraya atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…