Samsung Galaxy J7 yazılımı bozuldu

Nasıl yüklendiğine bağlı.
Mesela Magisk'in kendine has modülleri var. Telefona yeni özellik getirebiliyor

Ben aslında direk bu telefonu dizimle kırıp ıphonea geçmek istiyorum ama Türkiye şartlarında bu o kadar basit değil. Korsana her türlü karşıyım çünkü çok çektirdi bana. Telefonda mecbur rootlandı yoksa hiç istemem korsan yazılım.

Arkadaşlar j7'lere LineageOS 17.1 bir cuk diye oturuyor ve performanslı çokme vb yaşanmıyor (kendim kullanıyorum)

Root atmanızın sebebi neydi?
Root ve Jailbreak korsana girmiyor

IMEI numaram kopyalanmıştı. Bana orijinal yeni bir tane vereceklerini zannederken gidip root kurmak lazım dediler. Sanırım hiç uğraşmayıp direk yeni telefon alacağım.

Hocam telefonu açmayı başardım ama açılırken statik bozulmalar falan geliyor birkaç kere açtım çünkü kapanırken de statik bozulmalar oluyor. Sanırım yazılım yüzünden oluyor. Bir de telefon pinim sanırım yazılım tarafından değiştirilmiş çünkü doğru yazmama %100 emin olmama rağmen yanlış diyor.

Önemli verileriniz var mı?

Ek ücret isterse kabul etmeyin. Yeni konu açın beraber ROM yükleyelim
Konu dışına çıkmamak için yeni konu açın diyorum

Hocam oradaki adam rootu kurtuğunda bir sıkıntı çıkarsa getirin ücretsiz halledeyim diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…