Samsung Galaxy M12 alınır mı?

MuhammedA

Kilopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Okullar açılmadan önce kendime iyi bir telefon arıyorum ve bunu buldum. Sizce iyi mi?

Bu paraya alınabilecek en iyi telefon Xiaomi Redmi Note 8.

Son düzenleme:
2.000-2.700 1 TL daha artıramam. Android 12 alsın yeter.

Redmi'de sorun var diyorlar sesi arada bir gidiyormuş. Benim arkadaş da var ama beğenmedi.

Hocam Oppo A73, POCO m3, TCL 10+ bu cihazları öneririm.
Tavsiyem Oppo A73'den yana ama arka kamera olarak Oppo A73 rakiplerinden daha geride bilginize.

Pil kapasitesi olarak M12, kamera olarak da M12, Çözünürlük olarak A73, Depolama ve RAM'ler aynı ekran tazeleme hızı galiba ikisinde de aynı. İkisi de iyi telefonlar ama M12'nin fiyatı artarsa A73'e bakarım.

Pil kapasitesi olarak M12, kamera olarak da M12, çözünürlük olarak A73, depolama ve RAM'ler aynı ekran tazeleme hızı galiba ikisinde de aynı. İkisi de iyi telefonlar ama M12'nin fiyatı artarsa A73'e bakarım.

Hocam pil performansı olarak pls AMOLED ekrandan daha çok güç tüketiyor diye biliyorum + olarak işlemci verimliliği olarak da A73 daha önde + olarak M12'nin ekranı 90Hz ve bu güç tüketimini çok etkiler. Kısaca cihazların pil performansı arasında çok bir fark olacağını zannetmiyorum.

M12'nin işlemciside A73'ün işlemcisinden daha zayıf.

Kısacası M12'nin tek avantajı arka kamerası, ama kamera için yine bu cihaz alınmaz çünkü bundan daha iyi olup kamera performansı olarak A73'ü geçen başka cihazlarda var. Örneğin POCO m3, TCL 10l, TCL 10+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…