M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 27 Ağustos 2021 #1 İyi akşamlar, Okullar açılmadan bir telefon almam gerekiyor. İnternetten alamam. 1 Eylül'de şehir dışında olacağım. Kargoyu alamam. Ondan dolayı elden almam lazım. Başka önerileriniz varsa MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerden söylerseniz sevinirim.
İyi akşamlar, Okullar açılmadan bir telefon almam gerekiyor. İnternetten alamam. 1 Eylül'de şehir dışında olacağım. Kargoyu alamam. Ondan dolayı elden almam lazım. Başka önerileriniz varsa MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerden söylerseniz sevinirim.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.589 Makaleler 6 Çözümler 9 27 Ağustos 2021 #2 maximilian borsodi dedi: İyi akşamlar, Okullar açılmadan bir telefon almam gerekiyor. İnternetten alamam. 1 Eylül'de şehir dışında olacağım. Kargoyu alamam. Ondan dolayı elden almam lazım. Başka önerileriniz varsa MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerden söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yani günlük kullanım ve ders için ideal. C25 oldukça devasa batarya var Vatan'dan alınabilir biraz daha iyi. Realme markadır. @maximilian borsodi Son düzenleme: 27 Ağustos 2021
maximilian borsodi dedi: İyi akşamlar, Okullar açılmadan bir telefon almam gerekiyor. İnternetten alamam. 1 Eylül'de şehir dışında olacağım. Kargoyu alamam. Ondan dolayı elden almam lazım. Başka önerileriniz varsa MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerden söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yani günlük kullanım ve ders için ideal. C25 oldukça devasa batarya var Vatan'dan alınabilir biraz daha iyi. Realme markadır. @maximilian borsodi
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #3 C25 daha iyi bir tercih.
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 28 Ağustos 2021 #4 @BERWAR @VİPER34 Teşekkür ederim dostlar, Dediğiniz cihaza baktım ve daha mantıklı olduğunu gördüm. Nasipse pazar günü Vatan'dan almayı düşünüyorum. Hayırlı geceler dilerim.
@BERWAR @VİPER34 Teşekkür ederim dostlar, Dediğiniz cihaza baktım ve daha mantıklı olduğunu gördüm. Nasipse pazar günü Vatan'dan almayı düşünüyorum. Hayırlı geceler dilerim.