Sıfırlamak işe yarayabilir,gelen uygulama güncellemesi bu soruna sebep olmuş olabilir.
Yapabiliyorsan telefonunu fabrika ayarlarına sıfırla. Ancak öyle düzelir gibi duruyor.
Samsung Galaxy M12 cihazım aşırı kasmaya başladı. Biliyorum çok iyi bir cihaz değil ama hiç oyun yok içinde sadece sosyal medya için kullanıyordum. Şu an örneğin herhangi bir uygulamaya gireyim 5 saniye donuyor sonra düzeliyor, gezmeye başlıyorsunuz bir anda tekrar donup kalıyor. Ne yapmam lazım?
Bilgisayardan daha eski bir sürüm yükleyebilirsin ama cihaz garanti dışı kalır ve güncel güvenlik yamasından mahrum kalırsın.
Sıfırladıktan sonra otomatik güncellemeleri kapat kullanmadığın uygulamaları devre dışı bırak.Onu yaptım da telefon ilk birkaç hafta iyiydi akıcı çalışıyordu sonra tekrar böyle oldu.
Daha cihazın 2 yıl garantisi var ya böyle bişrey yapmak istemiyorum. Garantisi birkaç ay kalsa yapardım.
Samsunglarda kalıyor çünkü önce bootloader kilidini açmak lazım ve açınca knox sayacı artıyor. Kilidi kapatsan bile knox sayacı düşmüyor.Hocam telefonun kendi ROM'unu kurarsan garanti dışı kalmaz ve bozulsa bile yaparlar.
Samsung'larda kalıyor çünkü önce Bootloader kilidini açmak lazım ve açınca Knox sayacı artıyor. Kilidi kapatsan bile Knox sayacı düşmüyor.
Hocam telefonun kendi ROM'unu kurarsan garanti dışı kalmaz ve bozulsa bile yaparlar.
Bilgisayardan daha eski bir sürüm yükleyebilirsin ama cihaz garanti dışı kalır ve güncel güvenlik yamasından mahrum kalırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.