Samsung Galaxy M13 vs A13

Aslan Kedi

Hectopat
Makaleler
1
Hangi daha iyi? Epey'de A13 2 puan daha fazla ama M13'ü Samsung Türkiye satıyor. Ne yapalım?

Peynir ekmek gibi A ve M serisi çıkartıyor Samsung içine hangisi siniyorsa onu al özellik açısından hepsi aynı ve A51 kullanıyorum kastığı bariz hissediliyor

Bugün Telekom mağazında A53 gördüm çok beğendim. Hatta eve gelince özelliklerine ve inceleme videolarına baktım. Bütçen varsa A53 göz ardı etme. Benim S7 bozulmadı ki yeni cihaz alalım. en sonunda suya atacağım. Taş gibi çalışıyor çalıştığı için kıyamıyorum.

Peynir ekmek gibi A ve M serisi çıkartıyor Samsung içine hangisi siniyorsa onu al özellik açısından hepsi aynı ve A51 kullanıyorum kastığı bariz hissediliyor

Ben de M51 var hocam, hâlâ kasmıyor. Hadi hayırlısı
Aman hocam, yapmayın etmeyin.

Redi Note 11 Pro ile kafa kafa ya giden orta segment bir cihaz. Gayet güzel iş görür gibi duruyor.ben her zaman Samsung yazılımını çok sevdim. Biraz pahalı evet. Gülü seven dikene katlanıyor.

İkisi arasında fark yok ama ben M13'ü tercih ederdim, daha hoş duruyor. Bütçe belirtirseniz başka cihaz bulabiliriz sizin için.

Redi Note 11 Pro ile kafa kafa ya giden orta segment bir cihaz.
A53, Redmi Note 10 Pro'dan daha iyi bir cihaz. Ben olsam A53'e o parayı vermezdim, ya S20 FE alırdım ya da bütçenin daha altında olan Redmi Note 10 Pro'yu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…