F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.044 Makaleler 2 Çözümler 32 22 Eylül 2023 #1 Telefon özelliklerinde Always On Display var yazıyor ayarlardada Always On Display seçeneği var ama aktif edemiyorum sebebi nedir?
Telefon özelliklerinde Always On Display var yazıyor ayarlardada Always On Display seçeneği var ama aktif edemiyorum sebebi nedir?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.029 Makaleler 8 Çözümler 44 22 Eylül 2023 #2 F 16 Fighting Falcon dedi: Telefon özelliklerinde Always On Display var yazıyor ayarlardada Always On Display seçeneği var ama aktif edemiyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Cihazda PLS ekran var nasıl Always On Display var? Fotoğraf atar mısınız?
F 16 Fighting Falcon dedi: Telefon özelliklerinde Always On Display var yazıyor ayarlardada Always On Display seçeneği var ama aktif edemiyorum sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Cihazda PLS ekran var nasıl Always On Display var? Fotoğraf atar mısınız?
metalheadbangg Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 379 Çözümler 3 22 Eylül 2023 #3 Güç tasarrufu ya da açamadığınız seçeneğin biraz altında saat ile alakalı bir seçenek daha var onu kapatın.
Güç tasarrufu ya da açamadığınız seçeneğin biraz altında saat ile alakalı bir seçenek daha var onu kapatın.