Samsung Galaxy M14 vs Omix X5

Yd hiç girmek istemem Bi arkadaş almıştı kaç ay uğraştı sonra üst modelini vermek istediler şuan NOldu bilmiyorum

Oyun performansı nasıldır hocam onu merak ediyorum oda tamamlanırsa kafamda tamammım
Hangi oyunu oynamak istediğini yazarsanız indirip deyenebilirim

Telefondan oyun oynamayı tercih etmiyorum bilgisayar varken ashalt 9 oynamıştım kasmadan oynatıyor.

Telefondan oyun oynamayı tercih etmiyorum bilgisayar varken ashalt 9 oynamıştım kasmadan oynatıyor.
Bende oynamayacağım zâten de işlemcisinin gücünü merak ettim hocam sadece ama alacağım galiba herşey için teşekkürler

Tecno Camon 20 Pro 5G olabilir. Yazılımsal IMEI atılıp kullanılabilir. Vergi olmadığı için daha uygun fiyatlı zaten.
Tanıdık marka alırım sadece yd alıp uğraşmak istemiyorum zaten

Arkadaşlar akşam alacağız telefonu m14 5G yazıp cimri sitesine girince az aşağıda Vodafone var 6494 tl ye uygulamadan sepete ekledik akşam alacağız

Son düzenleme:

Ben resmi Samsung'dan almıştım 6600 TL'ye.

Ben resmi Samsung'dan almıştım 6600 TL'ye.

Galaxy M14 5G Mavi 128 GB | Samsung Türkiye buradan almak bence daha mantıklı 200TL fazla verip en azından bir sorun olduğunda ulaşmanız gereken yer Samsung olur.

Tabii kendi fikrim siz bilirsiniz.

Kendi sitesi olduğu için belirttim siz bilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim

Peki hocam bir şey daha soracağım 4+3 alan bir telefonum var bu 4 GB Ram in genel olarak 1.9 2.0 GB ını kullanıyor ana ekrandayken arka planda uygulama yokken. Sanal ram aktif olduğunda kullandığı 2.0 arka plan işlemini 3gb sanal ramda tutarmı tutarsa oyunlarda veya o zamanki açık olan uygulamaya daha iyi ve tam performans vermezmi umarım kafamdakini anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…