Samsung Galaxy M15 alınır mı?

A24 10k olmuş, M34 arada 7500 oluyor ama şu an 8700
Kendim A24 kullanıyorum, bir tanıdığıma telefon bakıyorum ama A24 10k hak etmiyor.
Sizce indirim olur mu M34 mi alınmalı yoksa 6700'e M15 mi?
M serisi olduğu için kararsızım sadece
Oyun oynanılmayacak. Önemli olan kasma donma olmaması ve akıcı olması, uzun ömürlü ve dayanıklı olması.

Hocam M15 gayet iyi bir cihaz 6000MAH bataryası bana göre en güzel yanı olabilir A24'ü incelediğimde A24 sizi oyun konusunda daha memnun edebilir. Ben cihazı daha çok günlük işler ve hafif oyunlar için aldım (Brawl Stars, Clash Royale, Clash of Clans, Minecraft) bu oyunları sıkıntısız oynarsınız. PUBG Mobile oyununu da denedim HD çözünürlükte 45 FPS SD çözünürlükte 60FPS sunuyor. A24'ün işlemcisi M15 ten bir tık iyidir. M15'in işlemcisi daha az enerji harcar. Ekranlarında pek bir fark yok 90Hz iyidir. M15'in en iyi yanı bataryasıdır 10 saat rahat 90Hz kuyllanım sunuyor. Tam bataryada aradaki 2500 TL fiyat farkına değecek bir şey göremedim M15 cihazının tek kötü yanı Wi-Fi alıcısı biraz düşük oynarken arada Wi-Fi problemi yaşayabilirsiniz

A24 10k olmuş, M34 arada 7500 oluyor ama şu an 8700.
Kendim A24 kullanıyorum, bir tanıdığıma telefon bakıyorum ama A24 10k hak etmiyor.
Sizce indirim olur mu M34 mi alınmalı yoksa 6700'e M15 mi?
M serisi olduğu için kararsızım sadece.
Oyun oynanılmayacak. Önemli olan kasma donma olmaması ve akıcı olması, uzun ömürlü ve dayanıklı olması.

Hocam şahsen fiyat farkını oek dığru bulmuyor M15 dediğim gibi iyi bir batarya ve güç tüketime sahip 4 GB RAM olması dezavantajlarından bir de hafif ısınabiliyor 90Hz. M34 6 GB RAM fakat aramalarda kronik problem çekebilirsiniz Internet'e buna dair çokça yorum gördüm fakat 120Hz olması ve işlemcinin M15'ten daha güçlü olması hoş. Ben cihazı günlük iş ve hafif oyunlar için aldığımdan gayet işimi görüyor batarya ile 90Hz de 10 saat bakabilirsiniz. Ayrıca Android 14 ile geliyor zaten cihazın çıkış yılı 2024 4 yıl güncelleme alacak. Seçim size kalmış A24 tasarım olarak hoştur m serisinde A24 kadar rahat edemeyebilirsiniz. Kimi internet sorunları yaşayabilirsiniz seçim size kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı