Samsung Galaxy M20 alınır mı?

Percival

Kilopat
Makaleler
3
Yurt dışında bir pantolon parasına satılan Samsung Galaxy M20 1799 TL fiyatla ön siparişe açıldı, 250 TL hediye çeki olmasına rağmen fiyatı pahalı buldum almadım. Dün GM 9 Pro sipariş verdim Amoled ekran, Snapdragon 660 işlemci, Sony sensör, Type-C ve hızlı şarj desteği, alüminyum kasa olması beni cezbetmişti ama bu markanın 2 telefonunu kullandım resmen çöp ve garantisi de sahtekar. Bu yüzden az önce Vatan Bilgisayar üzerinden gece indirim yakalayıp 1550 TL'ye aldığım GM 9 Pro siparişimi iptal ettim. Bir telefon 2900 TL'den nasıl 1550 TL'ye düşer orası da meçhul.

Xiaomi telefonların yazılımında sıkıntı var, 2 tane Mi 8 Lite denedim 4.5G bağlanmıyor ve Wi-Fi kopuyor ve Redmi Note 6 Pro dahil bütün telefonlar yeni gelen güncelleme ile perte çıkarılmış durumda. Bu yüzden alternatifler elendi elde bu kaldı şimdi gördüm 250 TL sepette indirim gözüküyor + 250 TL hediye çeki veriliyor. Bu telefon alınır mı? oyun oynamayacağım artık bir telefon alayım kurtulayım diyorum alo desin, kamera parasına göre iyi olsun ve arayüzü hızlı olsun yeter. Özet olarak Galaxy M20 alınır mı? Yoksa bundan 1 tık iyi olan kasası alüminyum olan Xiaomi Redmi Note 7 mi bekleyeyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranının TFT olması hoş değil. Alternatif olarak Huawei P Smart 2019 öneririm.

Batarya, Type-C bağlantı gibi özellikleri iyi. Performansı kağıt üzerinde fena değil, kamerası da aynı şekilde. İlerleyen zamanlarda detaylı testlerde belli olur.

Tavsiyem performans düşünüyorsanız Mi 8 Lite, batarya önemli ise Note 6 Pro almanı öneririm. Note 7 ne zaman gelir, o zaman fiyatlar ne olur belli olmaz.

Batarya, Type-C bağlantı gibi özellikleri iyi. Performansı kağıt üzerinde fena değil, kamerası da aynı şekilde. İlerleyen zamanlarda detaylı testlerde belli olur.

Tavsiyem performans düşünüyorsanız Mi 8 Lite, batarya önemli ise Note 6 Pro almanı öneririm. Note 7 ne zaman gelir, o zaman fiyatlar ne olur belli olmaz.
Xiaomi sıkıntılı marka bütün cihazları 10.2.2 güncellemesi ile bozuldu. Redmi Note 7'ide yeni çıkacak olan telefondan dolayı güncelleme ile bozacaklar bu yüzden güvenim sıfır oldu. Eski telefonumun şarj soketi bozulmuştu parça sipariş verdim değiştirdim artık telefon falan almıyorum. 150 dolar olan telefon Türkiye'de 1800 TL olduğu için şuan parasının hakkını verecek telefon yok. Huawei'de micro usb girişi koyarak küfür etmiş resmen. Elimdeki telefon patlayana kadar kullanacağıma artık, 2 tane Xiaomi aldım Mi 8 Lite modeli ikisi de bozuk çıktı böyle bir şey olamaz. Taksit yok o sıkıntı işte, alışveriş kredisi de çok faiz vuruyor. Nakit olarak biriktirip artık seneye Samsung Galaxy S10 Plus alırım. Düştüğümüz hale bak vergiler ve kur farkı anamızı ağlattı resmen çer çöpe 2000 lira para veriyoruz.
Huawei P Smart 3 GB Ram ve Micro USB giriş ile şansını kaybetti ama inceledim güzel telefon ekranı iyi ve ele alınca buradayım diyor. Type-c girişli telefon almasam yeni telefon almamış gibi hissedeceğim.

İphone düşünür müydün ? çünkü oyun oynamayacağım dedin fiyat biraz uçuk ama bence aradığın İphone
İphone 5 para etmez bir telefon çevrede eşte dostta var 2 saat araştırdık her şeyi denedik ama 7 Plus modele zip dosya indirip açamadık, hiç dosyayı bulamadık. Mobil İnternet ile dosya indiremiyorsun 150 MB saçma sapan sınırı var ve Google Play gibi elinin altında bir App marketi yok. Teşekkürler.
Bir şey soracağım TFT ekran LCD ekrandan iyi değil mi? ben daha iyi diye okumuştum. Siz öyle dediniz diye siparişi askıya aldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı