Samsung Galaxy M31 vs Xiaomi Red mi Note 9 Pro

Semih Apdik

Hectopat
İki telefon arasında kaldım. Kamera benim için daha ön planda. PUBG'de falan aşırı FPS'e ihtiyacım yok. Olsa fena olmaz ama büyük fark yaratacağını sanmıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
M31'e daha yakınım bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim çok net konuştunuz :D kullandınız mı acaba?

Önerilerinize açığım teşekkür ederim. Siz ne önerirsiniz?
Valla telefonlarla çok ilgilenmediğim için piyasasını hiç bilmiyorum. Huawei falan duymuştum iyi diye.

Samsung a serisi telefon güzeldir. Arkadaşın dediği gibi A51 3 yıl güncelleme alacak. İyi bir tercih olabilir. Redmi Note 9 Pro önermeme sebebim ise Xiaomi donanımsal olarak güçlendirirken koruma kısmını azaltıyor. Hatta burada bir konu açmıştı arkadaş kamera içi kolay toz kaçımı ve kalite düşümü diye.

Son düzenleme:
Valla telefonlarla çok ilgilenmediğim için piyasasını hiç bilmiyorum. Huawei falan duymuştum iyi diye.
Anladım ben de Huawei'yi şu an için hiç düşünmüyorum.

A51 öneririm kendisi 3 yıl android sürüm güncellemesi alacak.
M31'in alıp almayacağını biliyor musunuz peki ayrıca M31 de bu sene Şubatta piyasaya sürülmüştü. Ve fiyat aralığımın üzerinde olduğu için malesef..

M31 ama A51'de öneririm ama kamera önemliyse M31 tercih et.
Anladım kamera önemli evet teşekkür ederim.

Samsung a serisi telefon güzeldir. Arkadaşın dediği gibi A51 3 yıl güncelleme alacak. İyi bir tercih olabilir. Redmi Note 9 Pro önermeme sebebim ise Xiaomi donanımsal olarak güçlendirirken koruma kısmını azaltıyor. Hatta burada bir konu açmıştı arkadaş kamera içi kolay toz kaçımı ve kalite düşümü diye.
Açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Anladım Xiaomi için söylediklerinizi de. Sizin M31'in ne kadar daha güncelleme alacağı hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler.

Tabii ki de M31. Ama A51 3 yıl güncelleme alacak. A51 daha iyi bir tercih olabilir.
Anladım sağolun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı