Samsung Galaxy M32 Android 12 güncellemesi yapılır mı?

thedekusmash

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba benim Samsung Galaxy M32 telefonum var 6 GB RAM 128 GB sizce bu telefona Android 12 güncellemesi geldiğinde yapmalı mıyım yavaşlar mı?
Samsung Tab A tabletime yeni bir sürüm güncellemesi yaptığımda yavaşlamıştı sizce geldiğinde yapmalı mıyım?

Gelir gelmez yapmayın. Birkaç ay bekleyin, üzerine birkaç güncelleme daha gelsin, sonra temiz kurulumla güncelleyin.

Bir süre bekleyin. S21,Note 20,S20 FE gibi modellerde sorun yaşayanlar vardı belki sizdede olur. 2-3 ay bekleyin yorumlara bakın duruma göre yapın.

Ana cihazınız ise yapmayın. 3 ay gibi bir süre bekleyin sonra temiz kurulum yaparsınız.

10 gün önce M32 telefon aldım. Pintereste girmiyor. Uygulamayı kaldırdım yükledim olmadı. Girişteki o yuvarlak daire dönüp duruyor ancak giriş olmuyor.

Bir süre bekleyin. S21, Note 20, S20 FE gibi modellerde sorun yaşayanlar vardı belki sizde de olur. 2-3 ay bekleyin yorumlara bakın duruma göre yapın.

Hocam ben 4 gun once aldim M32'yi ve dun gece guncelleme yaptim. Su an yaptığıma pismanim guncellemeyi geri almanin bir yolu var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…