thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Merhaba benim Samsung Galaxy M32 telefonum var 6 GB RAM 128 GB sizce bu telefona Android 12 güncellemesi geldiğinde yapmalı mıyım yavaşlar mı? Samsung Tab A tabletime yeni bir sürüm güncellemesi yaptığımda yavaşlamıştı sizce geldiğinde yapmalı mıyım?
Merhaba benim Samsung Galaxy M32 telefonum var 6 GB RAM 128 GB sizce bu telefona Android 12 güncellemesi geldiğinde yapmalı mıyım yavaşlar mı? Samsung Tab A tabletime yeni bir sürüm güncellemesi yaptığımda yavaşlamıştı sizce geldiğinde yapmalı mıyım?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 30 Ocak 2022 #2 Gelir gelmez yapmayın. Birkaç ay bekleyin, üzerine birkaç güncelleme daha gelsin, sonra temiz kurulumla güncelleyin.
Gelir gelmez yapmayın. Birkaç ay bekleyin, üzerine birkaç güncelleme daha gelsin, sonra temiz kurulumla güncelleyin.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.511 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 30 Ocak 2022 #3 Bir süre bekleyin. S21,Note 20,S20 FE gibi modellerde sorun yaşayanlar vardı belki sizdede olur. 2-3 ay bekleyin yorumlara bakın duruma göre yapın.
Bir süre bekleyin. S21,Note 20,S20 FE gibi modellerde sorun yaşayanlar vardı belki sizdede olur. 2-3 ay bekleyin yorumlara bakın duruma göre yapın.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 30 Ocak 2022 #4 thedekusmash dedi: Merhaba benim Samsung Galaxy M32 telefonum var 6 GB RAM 128 GB sizce bu telefona Android 12 güncellemesi geldiğinde yapmalı mıyım yavaşlar mı? Samsung Tab A tabletime yeni bir sürüm güncellemesi yaptığımda yavaşlamıştı sizce geldiğinde yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Ana cihazınız ise yapmayın. 3 ay gibi bir süre bekleyin sonra temiz kurulum yaparsınız.
thedekusmash dedi: Merhaba benim Samsung Galaxy M32 telefonum var 6 GB RAM 128 GB sizce bu telefona Android 12 güncellemesi geldiğinde yapmalı mıyım yavaşlar mı? Samsung Tab A tabletime yeni bir sürüm güncellemesi yaptığımda yavaşlamıştı sizce geldiğinde yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Ana cihazınız ise yapmayın. 3 ay gibi bir süre bekleyin sonra temiz kurulum yaparsınız.
H hacırafık Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 36 4 Mayıs 2022 #5 10 gün önce M32 telefon aldım. Pintereste girmiyor. Uygulamayı kaldırdım yükledim olmadı. Girişteki o yuvarlak daire dönüp duruyor ancak giriş olmuyor.
10 gün önce M32 telefon aldım. Pintereste girmiyor. Uygulamayı kaldırdım yükledim olmadı. Girişteki o yuvarlak daire dönüp duruyor ancak giriş olmuyor.
exeRR1881 Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #6 Beyaz_G dedi: Bir süre bekleyin. S21, Note 20, S20 FE gibi modellerde sorun yaşayanlar vardı belki sizde de olur. 2-3 ay bekleyin yorumlara bakın duruma göre yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 4 gun once aldim M32'yi ve dun gece guncelleme yaptim. Su an yaptığıma pismanim guncellemeyi geri almanin bir yolu var mi acaba?
Beyaz_G dedi: Bir süre bekleyin. S21, Note 20, S20 FE gibi modellerde sorun yaşayanlar vardı belki sizde de olur. 2-3 ay bekleyin yorumlara bakın duruma göre yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 4 gun once aldim M32'yi ve dun gece guncelleme yaptim. Su an yaptığıma pismanim guncellemeyi geri almanin bir yolu var mi acaba?
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.511 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Ağustos 2022 #7 exeRR1881 dedi: Hocam ben 4 gun once aldim M32'yi ve dun gece guncelleme yaptim. Su an yaptığıma pismanim guncellemeyi geri almanin bir yolu var mi acaba? Genişletmek için tıkla... Geri dönme olayı hakkında pek bilgim yok.
exeRR1881 dedi: Hocam ben 4 gun once aldim M32'yi ve dun gece guncelleme yaptim. Su an yaptığıma pismanim guncellemeyi geri almanin bir yolu var mi acaba? Genişletmek için tıkla... Geri dönme olayı hakkında pek bilgim yok.