zeyroxbeys
Femtopat
Hangi adaptörü kullanıyorsunuz hocam?Kılıf şeffaf olmazsa sıcaklıkta sıkıntı olur mu?Ben M12 kullanıyorum FC 24 falan denedim bu serisi bile iyi.
Hangi adaptörü kullanıyorsunuz hocam?Kılıf şeffaf olmazsa sıcaklıkta sıkıntı olur mu?Ben M12 kullanıyorum FC 24 falan denedim bu serisi bile iyi.
Adaptör konusunda şunu söyleyeyim; fiyatı ne kadar olursa olsun mutlaka kendi orijinal marka adaptörünü al. Diğer türlü telefona zararlı diye duymuştumHocam bir öneriniz varmı hızlı şarj kablosu çıkıyor ama adaptör çıkmıyor uygun fiyata bildiğiniz varmı?
M34 kullanan varsa düşüncelerini alabılır miyim?
Çok pahalılar yaAdaptör konusunda şunu söyleyeyim; fiyatı ne kadar olursa olsun mutlaka kendi orijinal marka adaptörünü al. Diğer türlü telefona zararlı diye duymuştum
Hangi adaptörü kullanıyorsunuz hocam? Kılıf şeffaf olmazsa sıcaklıkta sıkıntı olur mu?
Sıcaklık konusunda kılıf kullandığında ısındığında eline çok hissettirmiyor Samsung'un orijinal adaptörünü kullanıyorum.
Maalesef öyle hocam ben de ilk aldığımda aynısını söylemiştimÇok pahalılar ya![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.