Samsung Galaxy Mini GTS5570 Şarj Sorunu

ayşe yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 2 yıldır kullandığım telefonu 2 kez servise verdim şarj sorunundan ötürü. Sadece şoklayıp verdiler. Ekranı en kısık seviyede kullandım olmadı. Bir gün bile gitmiyor şarj. Bataryayı değiştirdim şimdi de aynı sorun var. Acaba telefondan mı yoksa bataryadan mı nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Telofonundan olabilir veya virüslü bir uygulama olabilir.

Telefonuma hiç uygulama yüklemem. Hatta telefonda hiç internet kullanmam. Virüs dışında ne olabilir?

Donanımsal bir sorun olabilir. Bu yüzden şarj boşalıyor olabilir.

Fotoğrafını atmayı beceremem ancak pil kullanımına ait bilgileri yazayım size;
Hücre askıda:%34
Wi-Fi:%4
Telefon boşta:%31
Ekran:%4

2 senedir kullanıyorum 1 yıldır böyle ve 2 kez de servise verdim hiç bir şey değişmiyor. Atrea da siz de haklısınız sanırım ama donanımsal olmasına rağmen garantiye verdiğimde neden düzeltmediler onu anlamıyorum.

Hep aynı servise mi götürdünüz? Bazı Samsung servisleri kolaya kaçıyor. Bir şey yapmadan geri veriyorlar. Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım olmuştu başka Samsung telefonlarda.

Samsung'da biz de ailecek çok sorun yaşıyoruz. Evet, hep aynı servise verdim. Garantisi de doldu zaten. Değiştirmenin zamanı geldi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…