Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 14 Haziran 2014 #11 Samsung dışında bir markaya yönelmenizde fayda var. Samsung ürünleri bir yıl geçince kendini bırakıyor adeta. Ben uzak duruyorum.
Samsung dışında bir markaya yönelmenizde fayda var. Samsung ürünleri bir yıl geçince kendini bırakıyor adeta. Ben uzak duruyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Haziran 2014 #12 TeamViewer for Remote Control - Google Play'de Android Uygulamaları Bunu yükleyip idşifreyi yazın. Gelip bir kontrol edeyim. Donnaımsal olması muhtemel ancak uygulamalardan veya ayarlardan kaynaklı ise kontrol ederiz.
TeamViewer for Remote Control - Google Play'de Android Uygulamaları Bunu yükleyip idşifreyi yazın. Gelip bir kontrol edeyim. Donnaımsal olması muhtemel ancak uygulamalardan veya ayarlardan kaynaklı ise kontrol ederiz.
A ayşe yılmaz Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Haziran 2014 #13 Bu arada telefon çok ısınmaya başladı dünden beri ve bugün 3 kez şarja taktım doldurdum. 15 dakika içinde şarjı sıfırladı yine uyarı veriyor.
Bu arada telefon çok ısınmaya başladı dünden beri ve bugün 3 kez şarja taktım doldurdum. 15 dakika içinde şarjı sıfırladı yine uyarı veriyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Haziran 2014 #14 Şarj aletinizin orj. olmasına dikkat edin. Ayrıca tam bitmeden doldurmayın.
A ayşe yılmaz Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Haziran 2014 #15 Bugün usb ile bilgisayara takmıştım şarj aletini bulamadığım için, o yüzden olabilir mi dersiniz? Çok ısınmıştı zaten takınca da
Bugün usb ile bilgisayara takmıştım şarj aletini bulamadığım için, o yüzden olabilir mi dersiniz? Çok ısınmıştı zaten takınca da
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Haziran 2014 #16 Eğer sürücüler otomatik tanımadı ise evet, ısınması ondan kaynaklanabilir. Ancak çıkardığınızda 10 dk içinde soğuması lazım(boş halde iken). Eğer taktıktan sonra çok ısınmışsa ve devam ediyorsa, zarar vermiş olabilir donanıma. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2014
Eğer sürücüler otomatik tanımadı ise evet, ısınması ondan kaynaklanabilir. Ancak çıkardığınızda 10 dk içinde soğuması lazım(boş halde iken). Eğer taktıktan sonra çok ısınmışsa ve devam ediyorsa, zarar vermiş olabilir donanıma.
A ayşe yılmaz Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Haziran 2014 #17 Isınma devam ediyor evet Dediğim gibi değiştirme vakti geldi sanırım. Her birinize çok teşekkürler ilginiz için.
Isınma devam ediyor evet Dediğim gibi değiştirme vakti geldi sanırım. Her birinize çok teşekkürler ilginiz için.