Samsung Galaxy Note 10.1 N8000(fail hata)

Neyland

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar ben yeni sürüm 4.4.2 kitak flash yapdım odinle. Sonra sıkıldım ve eski sürüm jelly bean-e geri dönmek istedim. Ama odinle rom flashlarken yarıda fail hatası geliyor bir türlü beceremedim. Sanırım Samsung Knox adlı yeni gelmiş güvenlik sistemi ile alakalı. Bunun bir yolu varmı? Nasıl eski sürüme geri dönüş yapmam lazım? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Nasıl yani böyle bir şeymi olur? Geri dönüş olmazmı şimdi? Bunu bir çaresi olmalı ama)))

Nasıl yani böyle bir şeymi olur? Geri dönüş olmazmı şimdi? Bunu bir çaresi olmalı ama)))

Eğer Knox varsa bir çareside yok diye biliyorum.

Samsung Knox ne gibi sorunlara yol açıyor?
Samsung'un getirdiği bu yeni sistemle ilgili gelen en temel şikayetlerden biri özellikle cihazını rootlayanlar ya da custom ROM kurmak isteyenlere yaşattığı sorunlar ve sayacın sıfırlanamıyor oluşu. Dolayısıyla da telefonunuz garanti kapsamı dışında kalabiliyor.

Samsung Knox nasıl kaldırılır? Nasıl silinir?
Knox'u kaldırmanın çeşitli yöntemleri olsa da bunlarda sayacı tekrar sıfırlamak pek mümkün görünmüyor.

Öncelikli olarak Samsung'un kendi destek sayfalarında Knox'u devre dışı bırakmanın yolları şöyle anlatılmış:

• Knox uygulamasını açıp "Ayarlar" seçimini yap.
  • "Knox Ayarlar"a dokun.
  • "Knox'u Kaldır"ı seç.
  • Knox'u kaldırırken telefonunuz size bilgileriniz yedeklemek isteyip istemediğinizi soracak. Kaldırma aşamasında söz konusu bilgiler cihazınıdaki Knox klasörüne kopyalanacak. Eğer bunun olmasını istiyorsanız "şimdi yedekle"ye, istemiyorsanız "OK" göstergesine basmanız gerekiyor.
  • Aman dikkat! Bu kaldırma işlemi sırasında, fotoğraf, müzik, kontaklar, takvime girdiğiniz etkinlikler gibi önemli kişisel bilgileriniz zarar görebilir.
  • Şifrenizi girip "Devam Et"e dokun.
  • "Sonraki"ye dokunursanız bilgileriniz kaydedilecek ve kaldırma işlemi tamamlanacaktır.
  • Knox'u kaldırmak için "OK"e dokun.
  • Menü > Dosyalaım > Hepsi > Knox seçimini yaptığınızda tüm kişisel bilgilerinizin bir zip dosyası olarak burada bulunduğunu göreceksiniz.
  • Önemli Not: Eğer ilave bir microSD kartınız varsa, Hepsi > Saklama Cihazı > Knox seçimini yapmanız gerekiyor.
Kaynak : Samsung Knox nedir? Nasıl kaldırılır? - AndroidPIT

Tablete root atınız. ''Root Explorer" yükleyiniz ve arama yerine knox yazarak çıkan sonuçların knoxla ilgili olanları silip tableti yeniden başlatınız.

Veya
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar ne yapdıysam olmadı, fail hatası devam ediyor. Root yapdım cihaza, root explorer indirdim, knoxu devre dışı bırakdım, aradım knoxa aid ne dosya varsa hepsini sildim. Cihazı yeniden başlatdım, tekrar arama yapdım ve knoxa aid hiç bir dosya çıkmadı sevindim. Fakat 4.1.2 odinle flash yaparken yeniden fail hatası geldi, ya bu nedir ya? Nasıl bundan kurtulmam gerek?

Galaxy Note 10.1(N8000) tableti nasıl USB gibi TV'ye bağlanır ?

Merhaba, note 10.1 tablete tekrar 4.4.2 kurmak istiyorum odin ile, çünkü 2g ağında internet olmuyor, 2g de sadece aramalar ve mesajlar yazıyor, acaba yeniden 4.4.2yi kurarsam eskisi gibi sadece 2g de internet geri gelir mi, kota çabuk bitmesin diye yapmak istiyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…