Yazılımcımühendis
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba, ben Yazılımcımühendis/M-Osproducer
M-kernel overclock V1 Alpha.
Android 9 LineageOS içindir!
Hatalar: Sadece Wi-Fi'ya bağlanınca yenidenbaşlatıyor. Yani Wi-Fi'a bağlanmanız gerek.
Neler çalışıyor: Wi-Fi dışında her şey.
Not: Unutmayınki bu Alpha daha çok güncellemeler gelecek ve bunları XDA da paylaşacağım.
İndirme linki:
Gdrive:
drive.google.com
___________________________________________________________________________________
Nasıl kurulur?
Burası aslında çok kolay ama anlamayanlar olur diye yazıyorum. Öncelikle XDA'dan LineageOS 16 N8000 için olanı indiriyoruz.
Ondan sonra ROM'u tabletimize atıp. Tabletimizden TWRP ile kuruyoruz. Kurulumdan sonra kernelımızı indiriyoruz. Ve TWRP aracılıyla kuruyoruz.
XDA post.
xdaforums.com
M-kernel overclock V1 Alpha.
Android 9 LineageOS içindir!
Hatalar: Sadece Wi-Fi'ya bağlanınca yenidenbaşlatıyor. Yani Wi-Fi'a bağlanmanız gerek.
Neler çalışıyor: Wi-Fi dışında her şey.
Not: Unutmayınki bu Alpha daha çok güncellemeler gelecek ve bunları XDA da paylaşacağım.
İndirme linki:
Gdrive:
M-Kernel_V1-Overclock-_byM-Osproducer_n8000.zip
drive.google.com
Nasıl kurulur?
Burası aslında çok kolay ama anlamayanlar olur diye yazıyorum. Öncelikle XDA'dan LineageOS 16 N8000 için olanı indiriyoruz.
Ondan sonra ROM'u tabletimize atıp. Tabletimizden TWRP ile kuruyoruz. Kurulumdan sonra kernelımızı indiriyoruz. Ve TWRP aracılıyla kuruyoruz.
XDA post.
[KERNEL][A9]M-Kernel OVERCLOCK
hello my dear friends. M-KERNEL OVERCLOCK 1600 mhz v1__1700 mhz v1.1 coming soon BUGS:It reboots when connected to the internet. :( How to install? install kernel and flash twrp reboot NOTES:please note that this is an alpha so there may...