Samsung Galaxy Note 20 Ultra pil çabuk bitiyor

fafu99

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, cihazımı aralık ayında aldım. Gelen bütün güncellemeleri ne yazakki yaptım. Güç tasarruf her zaman açık oluyor. Bugün ekranı 720p iken 30 dk içinde şarjım 49'dan 39'a düştü. Sadece mobil veri açıktı eklan kilitli bir şekilde Spotify'dan müzik çalıyordu. Sizce pilim mi öldü. Bana yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Exynos 990 modeli ise normal, güncelleme varsa güncelleyin ya da yeni güncellemeleri bekleyin. Exynos 990'lu S20'yi gayet iyi toparlamışlardı aslında. Ayrıca Note 20 Ultra'nın 865+ modeli 11 Pro Max'den daha fazla ekran süresi veriyor, dolayısıyla 12 Pro Max'den de.

Exynos'lu modeli kullanıyorum. Yorumda belirttiğim üzere 20 dk ekran kitliyken 10 düştü. Evden çıkalı şu an 1 saat bile olmadı şarjım 15 düştü bu sizce normal mi? Battery dr gibi App kullanarak batarya seviyeminde iyi olduğunu gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum sizce nasıl bir sorun vardır?

Ekran sürenizi atabilir misiniz? Boşta biraz fazla pil tüketiyor ama Android telefon üreticileri arasında en kalitelisidir, eğer Xiaomi falan alsaydınız 1-2 yıl sonra illa ROM'la uğraşacaktınız ya da her geçen yama hard reset atacaktınız ve evet o firma arayüze reklam koyacak kadar kalitesiz bir firma. Ayrıca Note 20 Ultra'nın sensörü Xiaomi tarafında 12S Ultra dengi falan, bu telefon 40.000 TL, o panelin kalite olarak Çin firmaları arasında dengi yok, zaten iPhone bu yüzden panelde LG'den Samsung'a geçti

Son düzenleme:
Samsung yerine iPhone alsaydınız keşke. Android illa diyorsanız Xiaomi veya Oppo. Samsung telefonların genelinin şarjı kötü.
Xiaomi kullandım yazılım konusunfa memnun kalmadım Samsung denk geldi şarj dışında iyiyim

Hocam aralık ayında aldım telefonu size bunu yazarken bile telin şarjı elimde eriyor.

Hocam ben teli hiç 100 yapmıyorum 80 bandında çekiyorum isterseniz yarın bir 100 yapıp normal kullanım yaparak atabilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221031-171404_Device care.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 124

Exynos 990 çok güç tüketiyor maalesef, S20 tarafında bunu bir nebze çözdüler, güncelleme vs. varsa yapın yoksa bekleyin. Galaxy Note 20 Ultra SD 865+ modeli 11 Pro Max'den daha fazla ekran süresi veriyor 13 PM ile aralarında çok az fark var, Exynos 990 modeli için en iyisi güncellemeleri beklemek.

Hocam ben teli hiç 100 yapmıyorum 80 bandında çekiyorum isterseniz yarın bir 100 yapıp normal kullanım yaparak atabilirim.

@592041 Exynos 990'lu S20 FE kullanıyor, 120 Hz, %25-%80 bataryada 4-5 saat ekran süresi alıyormuş. Eğer güncelleme varsa güncelleyin, ya da bekleyin.

@fafu99, güç tasarrufunu her zaman açık tutma, %30'dan sonra aç ve ekranı 720p'den 1080p'ye al.

Son düzenleme:

Genelde 2K kullanırım ona aldım 60Hz de. Dediğin gibi tasarrufu kapattım. Yarın sana 100'den 5'e bir düşüş grafiği atacağım tam anlamıyla bir yorumlarsınız.

Genelde 2K kullanırım ona aldım 60Hz de. Dediğin gibi tasarrufu kapattım. Yarın sana 100'den 5'e bir düşüş grafiği atacağım tam anlamıyla bir yorumlarsınız.
Güneş altında olmadığınız sürece parlaklığı %25 ila %50 arasında tutmaya çalışın.

Snapdragon 865 & 8 GB RAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…