Yeni telefon almak için param yok. Samsung Galaxy Note 3 beni ne kadar daha idare eder? Yorumlarınızı bekliyorum. Asgari ücret ile sıfır telefon almak imkansız.
Sizi halen bir iki yıl daha götürebilir eğer sorunu yoksa. Tabi bu telefondan beklentinize bağlı. Tanıdığım kişiler Note3'ü en az 2-3 yıldır kullanıyor ve kullanmaya devam ediyorlar. S3 kullandım 4 yıl boyunca ve halen bu telefon kullanılıyor ki Note3 S3'ten iyi bir telefon.
Herkes Custom ROM yükle demiş ama ne yükleyeceğini söylememiş.
CyanogenMod ROM öneririm. S3'e bunu yükleyerek şaha kaldırmıştım. En iyi Stock Android ROM (Google) arayüzünde Custom ROM'dur. Sanırsam LineageOS olarak değiştirmişler adını.
Herkes Custom ROM yükle demiş ama ne yükleyeceğini söylememiş.
CyanogenMod ROM öneririm. S3'e bunu yükleyerek şaha kaldırmıştım. En iyi Stock Android ROM (Google) arayüzünde Custom ROM'dur. Sanırsam LineageOS olarak değiştirmişler adını.
Ben S3 e yüklemiştim çok batarya harcadı. Gece yatarken bile sabaha kadar %10 gidiyordu. Bu çok fazla normalde %1-2 girmesi gerekiyor.
Hız olarak iyiydi ama.
Ben S3 e yüklemiştim çok batarya harcadı. Gece yatarken bile sabaha kadar %10 gidiyordu. Bu çok fazla normalde %1-2 girmesi gerekiyor.
Hız olarak iyiydi ama.
Sanırım bahsettiğiniz telefon Exynos işlemcili eğer yurtdışından almadıysanız. Kapalı kaynak kodu olduğundan genelde sorunsuz ROM bulunmuyor ancak siz en iyisi xda forumundan bakınabilirsiniz.
Telefonnun şarjı geç doluyor bide çok ısınıyor ya 8 çekirdek olmasından dolayı sanırım forumda gezerken bile ısınıyor arkada başka bir program falanda çalışmıyor.
Sanırım bahsettiğiniz telefon Exynos işlemcili eğer yurtdışından almadıysanız. Kapalı kaynak kodu olduğundan genelde sorunsuz ROM bulunmuyor ancak siz en iyisi xda forumundan bakınabilirsiniz.