Merhaba, benım telefonum note 3 neo. Güncelleme oldu ama indirdikten sonra kur dedim sonra yenıden başlatılacak dedi ve şarjdaydı o sırada. Evden cıkmak zorunda olduğum için telefonu da şarjdan çıkardım ve ınternet de kesıldı halıye, ama ındırdi zaten dıye dusundum. Telefon suan hala yenıden başlatılıyor, sıyah ekranda Samsung ve tefonun modelı yazıyor, kaldım öyle ne yapmam gerekıyor bılmıyorum. Pılını cıkarıp taktım ama aynı
Merhaba, benım telefonum note 3 neo. Güncelleme oldu ama indirdikten sonra kur dedim sonra yenıden başlatılacak dedi ve şarjdaydı o sırada. Evden cıkmak zorunda olduğum için telefonu da şarjdan çıkardım ve ınternet de kesıldı halıye, ama ındırdi zaten dıye dusundum. Telefon suan hala yenıden başlatılıyor, sıyah ekranda Samsung ve tefonun modelı yazıyor, kaldım öyle ne yapmam gerekıyor bılmıyorum. Pılını cıkarıp taktım ama aynı
Garantiden çıkmaz, korkmayın. Bakın Stock ROM dosyasını indirmek için öncelikle verdiğim linkteki siteye üye olmanız gerek. Daha sonra verdiğim dosyayı indirin. Ondan sonrada verdiğim rehberdekilerin aynısını yapın. Sorununuz çözülecek, eğer resimler SD Card'da değil ise silenecek. @janugoymerve
Telefon açılmıyorken Kies nasıl görsün telefonu? @punto34
Sen en iyisi garantiye gönder, servis notunda telefon ve sd kart hafızasında bulunan veriler yedeklenecek diye yazdır Onlar gerekeni yaparlar. Siz bilmeden uğraşırsanız daha beter edebilirsiniz.