Samsung Galaxy Note 3 Neo yazılım güncellemesi yaptıktan sonra açılmadı

janugoymerve

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, benım telefonum note 3 neo. Güncelleme oldu ama indirdikten sonra kur dedim sonra yenıden başlatılacak dedi ve şarjdaydı o sırada. Evden cıkmak zorunda olduğum için telefonu da şarjdan çıkardım ve ınternet de kesıldı halıye, ama ındırdi zaten dıye dusundum. Telefon suan hala yenıden başlatılıyor, sıyah ekranda Samsung ve tefonun modelı yazıyor, kaldım öyle ne yapmam gerekıyor bılmıyorum. Pılını cıkarıp taktım ama aynı :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, benım telefonum note 3 neo. Güncelleme oldu ama indirdikten sonra kur dedim sonra yenıden başlatılacak dedi ve şarjdaydı o sırada. Evden cıkmak zorunda olduğum için telefonu da şarjdan çıkardım ve ınternet de kesıldı halıye, ama ındırdi zaten dıye dusundum. Telefon suan hala yenıden başlatılıyor, sıyah ekranda Samsung ve tefonun modelı yazıyor, kaldım öyle ne yapmam gerekıyor bılmıyorum. Pılını cıkarıp taktım ama aynı :(
Kies üzerinden güncelle düzelir.

Kies üzerinden güncelle düzelir.
İçindeki resimler silinir mi acaba?

Stock ROM Atmanız gerek, endişe yapmayın.
Bak senin Stock ROM dosyan bu : Firmwares | SamMobile

Buda benim yaptığım rehber, Samsung telefonların hepsinde Stock ROM atma işlemi aynıdır. S3 Mini (I8190) Nordic Stock ROM'u Kurulum Ve İnceleme

Bu nasıl bir şey anlamadım? Yenı aldım telefonu garantıden çıkarsa falan.

Garantiden çıkmaz, korkmayın. Bakın Stock ROM dosyasını indirmek için öncelikle verdiğim linkteki siteye üye olmanız gerek. Daha sonra verdiğim dosyayı indirin. Ondan sonrada verdiğim rehberdekilerin aynısını yapın. Sorununuz çözülecek, eğer resimler SD Card'da değil ise silenecek. @janugoymerve

Telefon açılmıyorken Kies nasıl görsün telefonu? @punto34 :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı