Telefon o oyun için eski. Oyunun gereksinimlerini karşılamıyorsa açmayabilir.Samsung Galaxy Note 3 telefonumda PUBG Mobile'da oyuna giriş ekranı kısmında kalıyor ve açılmıyor. 10-15 dk beklediğim halde açılmadı. Acaba yardımcı olacak arkadaşlar var mı?
O kadar değil, Note 3 düz olanı kaldıracak güçte.Hocam galiba PUBG Mobile isimli oyunu telefonunuz desteklemiyor. Bu oyuna bakabilirsiniz:
![]()
Telefonu Google Play'den indirdiniz değil mi?Telefonu fabrika ayarlarına getirip tekrar yükledim yine olmadı. Android sürümü 5.0 yazıyor.
Bende oynayabileceğimi düşünüyorum. Galiba başka bir problem var.Ancak bu olmazsa deneyebilir.
EvetTelefonu Google Play'den indirdiniz değil mi?
Bu sorun bendede var note 3 telefonum giriş yaptıktan sonra bekliyorum hiçbir şekilde acilmiyorSamsung Galaxy Note 3 telefonumda PUBG Mobile'da oyuna giriş ekranı kısmında kalıyor ve açılmıyor. 10-15 dk beklediğim halde açılmadı. Acaba yardımcı olacak arkadaşlar var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.