msgstr Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar Samsung Galaxy Note 4 telefonumda olması gereken Recording Mod (Kayıt Modu) yok. Slow Motion videolar çekmek istiyorum ama olmadığında çekemiyorum. Sinir oldum. Polonya Lollipop Rom yüklü. Lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2015
Arkadaşlar Samsung Galaxy Note 4 telefonumda olması gereken Recording Mod (Kayıt Modu) yok. Slow Motion videolar çekmek istiyorum ama olmadığında çekemiyorum. Sinir oldum. Polonya Lollipop Rom yüklü. Lütfen yardımcı olun.
Mithril_Ithilien Hectopat Katılım 15 Nisan 2014 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elekrik Elektronik Mühendisi 14 Haziran 2015 #2 Mod bölümünde yavaş çekim modu var. Onu aç normal videonu çek. Kayıt bittikten sonra ne kadar yavaşlatmak istiyorsan ayarla.
Mod bölümünde yavaş çekim modu var. Onu aç normal videonu çek. Kayıt bittikten sonra ne kadar yavaşlatmak istiyorsan ayarla.