Samsung Galaxy Note 4 şarj olmuyor

emircan_26

Hectopat
Daha fazla  
Selam, kardeşim Samsung Galaxy Note 4 kullanıcısı ve sabah telefonu şarja taktığımızda ekranda çıkan yıldırım işareti yanıp sönüyor ve asla şarj olmuyor. Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, kardeşim Samsung Galaxy Note 4 kullanıcısı ve sabah telefonu şarja taktığımızda ekranda çıkan yıldırım işareti yanıp sönüyor ve asla şarj olmuyor. Çözümü var mıdır?
Şarj aletini değiştirin, şarj girişine üfleyin, sanırım cihaz Micro-USB ile şarj oluyor o yüzden tam oturmuyor olabilir elinizle oturtun.

şarj aletini 0 aldım üflemeyi denedim bişey olmadı

Bro soket Bozulmuş/Yanmış olabilir. Şarj aletiniz orijinal değilse yanmış olma ihtimali var ilinizdeki güvenilir bir Tamirciye/Servise götürün derim bilmiyorsanız kendi başınıza yapamazsiniz.

Soket bozulmuş olabilir mi?

sanmıyorum bakarsanız benim açtığım konudan 2014 de ve 2018 dede açılmış kronik sorun fln glb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…