A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 537 5 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar telefonum yere düşünce iç ekranın bir parçası yanmış 750 800 TL'ye yaptırılır mı? Samsung Galaxy Note 5 markası. 3, 5 yıldır kullanıyorum sizce yaptırayım mı kafam karışık öneri verebilir misiniz?
Arkadaşlar telefonum yere düşünce iç ekranın bir parçası yanmış 750 800 TL'ye yaptırılır mı? Samsung Galaxy Note 5 markası. 3, 5 yıldır kullanıyorum sizce yaptırayım mı kafam karışık öneri verebilir misiniz?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 6 Eylül 2020 #2 Yeni cihaz almayi dusunuyorsan eger yaptirma butce olur o para ama gunluk hayatta bana yetiyor kullaniyorum diyorsan yaptir.
Yeni cihaz almayi dusunuyorsan eger yaptirma butce olur o para ama gunluk hayatta bana yetiyor kullaniyorum diyorsan yaptir.
A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 537 6 Eylül 2020 #3 Mustafa Koçyiğit dedi: Yeni cihaz almayi dusunuyorsan eger yaptirma butce olur o para ama gunluk hayatta bana yetiyor kullaniyorum diyorsan yaptir. Genişletmek için tıkla... yetiyor aslında. sadece wp olarak kullanıyorum.
Mustafa Koçyiğit dedi: Yeni cihaz almayi dusunuyorsan eger yaptirma butce olur o para ama gunluk hayatta bana yetiyor kullaniyorum diyorsan yaptir. Genişletmek için tıkla... yetiyor aslında. sadece wp olarak kullanıyorum.