Samsung Galaxy Note 7 nereden bulunur?

SalimYT

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İ7 3770
Anakart: Asus P8B75-V
Ram: Kingston 8 GB tek kanal 1333 MHz
Ekran Kartı: Shapiere Radeon HD 4850 (?)
Kasa: Cooler Master CMP-350
Psu kasanın dahili parçası ve 500 W
HDD: Seagate 1000 GB 7200 RPM
SSD: Dahua C800 A 120 GB (SATA SSD)
Yanlış okumadımız, aklıma bir o kadar çılgın bir o kadar da ölümcül video fikri geldi: Okula Samsung Galaxy Note 7 getireceğim.

Nerede bulabilirim? Samsung o telefonların neredeyse tamamını topladığı için bulmam kolay olmayacak. Sahibinden'de 2. el Note 7 Fan Editon var, yine de bir yerden patlayan Note 7 mi bulsam? Yoksa ölüm riski alacağım için FE'den devam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya o telefonu ileride gerçekten alacağım. (Fan Editon alıp sınıfıma patlayan Note 7 gibi göstereceğim)
Konuyu açmak istedim çünkü biraz da forum sitesini maniple etmek istedim.

Note 7'nin patlamasındaki en büyük sebep bataryası. Batarya yeri için fazla büyük, ek olarak kapasitesi de fazla.

FE ise aynı telefonun hem kapasite hem boyut bakımından daha düşük bataryalı versiyonu.

2017 verilerine göre %96'sı toplandı satılan cihazların hala kalan cihazlar var. Şöyle ki, cihazı nereden bulursun bilmem. Fakat cihazın günümüzdeki durumu ve nasıl Note 7'yi FE gibi kullanabileceğine dair Hugh'ın videosu bulunmakta.

Tabii böyle bir şeyi Türkiye'de yapmak kesinlikle zor. Ek olarak, yapmak için de çok bir sebep yok. Evet ben de Note 7'yi tasarım gibi yönlerinden severim, fakat bu onu sorunsuz olsa bile uğraşılacak bir cihaz yapmaz. Yine de karar senin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden böyle bir hedefiniz var peki?
Konuyu açma sebebinden bahsediyorsan biraz eğlenmek istedim. Note 7’den bahsediyorsan aslında o da eğlence için. Gerçi bunu yaptıktan sonra pişman olmam inşallah. Çünkü arkadaşlarımın bana sergilediği davranışlar bile değişebilir. Telefon telefon değil canlı bomba. Bu konuya kafa bir yanıt veren iki kişi vardı, mesajlarını silmeselerdi keşke

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı