İnternetten baktım fakat güvenebileceğim bir satıcı bulamadım. Servise gitsem oradan bulabilir miyim diye düşünüyorum, cihaz çok eski olmasına rağmen destek sağlarlar mı?
Hocam diğer ürünlerine göz attım, ayrıca tablet eski olduğu için bu cihaz için batarya arayan çok kişi yoktur. Zaten bir sorun çıkarsa 14 gün cayma hakkınız var.
Gerçektende aralarındaki en iyi seçenek bu gibi ama servis ile halledebileceksem servisi tercih ederim. Biraz daha yanıt bekledikten sonra karar vereceğim teşekkürler yorumunuz için.
Gerçektende aralarındaki en iyi seçenek bu gibi ama servis ile halledebileceksem servisi tercih ederim. Biraz daha yanıt bekledikten sonra karar vereceğim teşekkürler yorumunuz için.
Pili yerine başarıyla taktım beklediğim gibi tam bir kopyası değil pili yuvalara oturtmak imkansız olduğu için evimde bulunan bir çift taraflı bant ile hallettim tıkırtı falan yok cihaz şu an gayet sağlıklı çalışıyor hatta şaşırtıcı derecede akıcı root attıktan sonra RAM ve Android sürümünü yükseltme gibi olayları yapmaya çalışıyorum şu an.