Yazılım Custom ROM Recovery Samsung Galaxy ON7 FRP kilidi nasıl açılır?

Daha fazla  
Değerli forum sakinleri elimde bir adet Samsung Galaxy ON7 marka, modelli telefon var. Bir yanlışlık sonucu içinde Google hesabı açıkken format atıldı, Google hesabının şifresini de bilmiyoruz. Bu yüzden telefon kurulmuyor. FRP (kilidinin kırılması) bypass edilmesi gerekiyor sanırım. İnternette gördüğüm bütün yöntemleri denedim fakat herhangi bir sonuca varamadım. Bu iş ile uğraşan arkadaşların cevaplarını merakla bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Hocam söylediğiniz uygulamayı da denedim download ekranında telefon takılı kalıyor ve çöküyor, yanlışlık yapmış olabilirim bilginiz varsa uygulamaya dair birkaç soru sorabilir miyim?

Hocam, şimdi gereksiz mesaj diyebilirsin fakat, dediğin telefonda o işlemin yapılması çok zor, imkansıza yakın "son güncellemeleri" ile.
Ben de aynısını Lenovo A319 telefonumda yaşamıştım bir benzerini, 3 sene önce filan, denemediğim yöntem kalmamıştı.
Son güncellemeleri almadıysa, bir ihtimal evet şansı var, kolay gelsin :)

Hocam, şimdi gereksiz mesaj diyebilirsin fakat, dediğin telefonda o işlemin yapılması çok zor, imkansıza yakın "son güncellemeleri" ile.
Ben de aynısını Lenovo A319 telefonumda yaşamıştım bir benzerini, 3 sene önce filan, denemediğim yöntem kalmamıştı.
Son güncellemeleri almadıysa, bir ihtimal evet şansı var, kolay gelsin :)
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Son çare bir telefoncuya götürdüm, 10 dakika içerisinde yaptı ve çok az miktarda para aldı. Benzer sorunları yaşayan arkadaşlar varsa bir ihtimal çevredeki telefon işi ile uğraşanlara sorun.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Son çare bir telefoncuya götürdüm, 10 dakika içerisinde yaptı ve çok az miktarda para aldı. Benzer sorunları yaşayan arkadaşlar varsa bir ihtimal çevredeki telefon işi ile uğraşanlara sorun.

Dft Pro ile halletmistir 2 dakikada, sorununuzun çözüldüğüne sevindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı