Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.622 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:14 #1 Arkadaşlar 2 ay önce Samsung Galaxy S10 FE aldık 12 GB RAM 256 GB hafızalı fakat hiç oynamasam da şarjı bitiyor neden olabilir?
Arkadaşlar 2 ay önce Samsung Galaxy S10 FE aldık 12 GB RAM 256 GB hafızalı fakat hiç oynamasam da şarjı bitiyor neden olabilir?
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.852 Makaleler 1 Çözümler 39 Çarşamba 17:19 #2 100'den sıfıra kaç saatte iniyor, oyun, dizi / film açık mı tablette işlem yapıyor musun yoksa boş dururken mi bitiyor? Çabuktan kastın nedir?
100'den sıfıra kaç saatte iniyor, oyun, dizi / film açık mı tablette işlem yapıyor musun yoksa boş dururken mi bitiyor? Çabuktan kastın nedir?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.622 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:20 #3 ExellionTR dedi: 100'den sıfıra kaç saatte iniyor, oyun, dizi / film açık mı tablette işlem yapıyor musun yoksa boş dururken mi bitiyor? Çabuktan kastın nedir? Genişletmek için tıkla... 1 haftadadır falan hiç kullanmıyorum bir baktım şarjı bitmiş.
ExellionTR dedi: 100'den sıfıra kaç saatte iniyor, oyun, dizi / film açık mı tablette işlem yapıyor musun yoksa boş dururken mi bitiyor? Çabuktan kastın nedir? Genişletmek için tıkla... 1 haftadadır falan hiç kullanmıyorum bir baktım şarjı bitmiş.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.816 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:33 #4 Barisgzl1 dedi: 1 haftadadır falan hiç kullanmıyorum bir baktım şarjı bitmiş. Genişletmek için tıkla... Normal. Tablet açık mı? Bunu ana mesaja yazmayıp bambaşka birşey yazmışsınız. Bu yüzden farklı anlaşılıyor.
Barisgzl1 dedi: 1 haftadadır falan hiç kullanmıyorum bir baktım şarjı bitmiş. Genişletmek için tıkla... Normal. Tablet açık mı? Bunu ana mesaja yazmayıp bambaşka birşey yazmışsınız. Bu yüzden farklı anlaşılıyor.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.622 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:39 #5 815867 dedi: Normal. Tablet açık mı? Bunu ana mesaja yazmayıp bambaşka bir şey yazmışsınız. Bu yüzden farklı anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Açık ama kullanmıyordum kenarda duruyordu şarjı bitti şu an şarja taktım.
815867 dedi: Normal. Tablet açık mı? Bunu ana mesaja yazmayıp bambaşka bir şey yazmışsınız. Bu yüzden farklı anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Açık ama kullanmıyordum kenarda duruyordu şarjı bitti şu an şarja taktım.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.816 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:40 #6 Barisgzl1 dedi: Açık ama kullanmıyordum kenarda duruyordu şarjı bitti şu an şarja taktım. Genişletmek için tıkla... Çok normal. Google Play hizmetleri vb. bir sürü şey çalışıyor arkada. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 13:32
Barisgzl1 dedi: Açık ama kullanmıyordum kenarda duruyordu şarjı bitti şu an şarja taktım. Genişletmek için tıkla... Çok normal. Google Play hizmetleri vb. bir sürü şey çalışıyor arkada.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.622 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:41 #7 815867 dedi: Çok normal. Google Play hizmetleri vb. bir sürü şey çalışıyor arkada. Genişletmek için tıkla... Redmi telefon kullanıyorum onda böyle bir şey olmuyor ama.
815867 dedi: Çok normal. Google Play hizmetleri vb. bir sürü şey çalışıyor arkada. Genişletmek için tıkla... Redmi telefon kullanıyorum onda böyle bir şey olmuyor ama.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.816 Makaleler 1 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 17:48 #8 Barisgzl1 dedi: Redmi telefon kullanıyorum onda böyle bir şey olmuyor ama. Genişletmek için tıkla... Açık ama kullanılmayan telefonun şarjı biter. Çünkü arkada birsürü servis çalışır. Uyuduktan sonra Redmi telefonunuzun şarjının azaldığını fark etmiş olmasınız.
Barisgzl1 dedi: Redmi telefon kullanıyorum onda böyle bir şey olmuyor ama. Genişletmek için tıkla... Açık ama kullanılmayan telefonun şarjı biter. Çünkü arkada birsürü servis çalışır. Uyuduktan sonra Redmi telefonunuzun şarjının azaldığını fark etmiş olmasınız.