Pil ve cihaz performans olarak daha iyi hale gelirmi pekicrDroid. Stabil, hafif ve özelleştirilebilir.
A72 ile 2 katı performansa ulaşıyorum pil konusunda. Stock romdayken günde 2 kez şarj etmem gerekiyor, crDroid ile 1 gün gidiyor. Oyun performansı konusunda güzel ancak fazla FPS farkı yok, yalnızca daha hafif olduğu için oyun oynarken sistem arkaplanda çok yormuyor cihazı.Pil ve cihaz performans olarak daha iyi hale gelirmi peki
Güncelleme almayacak, derleme yapılmıyor. Zaman içinde güvenlik sorunları barındırır.Direk PixelExperience'yi önerebilirim.
A72 ile 2 katı performansa ulaşıyorum pil konusunda. Stock ROM'dayken günde 2 kez şarj etmem gerekiyor, crDroid ile 1 gün gidiyor. Oyun performansı konusunda güzel ancak fazla FPS farkı yok, yalnızca daha hafif olduğu için oyun oynarken sistem arka planda çok yormuyor cihazı.
Güncelleme almayacak, derleme yapılmıyor. Zaman içinde güvenlik sorunları barındırır.
Cihaz modelinizi ve crdroid installlation yazdığınızda bir çok rehber site var. Yabancı içerik olduğu için forumda linkini atmam yasak.crDroid kurmam icin video var mı ben aradımda bulamadim
tar -cvf recovery.tar recovery.img
şeklinde (recovery kısmını dosya adına göre düzenleyin.) tar arşivine çevirin.adb sideload filename.zip
komutu ile crDroid ROM'unu cihazınıza yazdırın.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.