Samsung Galaxy S10 Ultradan daha F/P tablet var mı?

miçobaba

Decipat
Makaleler
3
Son düzenleyen: Moderatör:

Islemci ve optimizasyon olarak.
M.2 IPad'ler ile yarisir optimizasyon olarak S9 serisi en son daha optimizeydi.
Inc mevzusu da bazen cok can sikiyor bazen de cok ise yariyor kullanim amacina gore degisir mobilite acisindan cok kotu bir tablet S10+ daha iyidir bence.

Henuz yok ama yeni nesil tabletler daha iyi olacak cok acik ara diye düşünüyorum.

S10 Ultra daha iyi fakat işlemci performansı olarak aynı noktada olan S10+ alınabilir yaklaşık 8K falan cebinizde kalıyor.

Hocam ama şöyle bir şeyde var aynı özellikleri sunan bir iPad bunun en az 2 katı fiyatı var. Bu tablet fiyatına göre harika bence.

S10 Ultra daha iyi fakat işlemci performansı olarak aynı noktada olan S10+ alınabilir yaklaşık 8K falan cebinizde kalıyor.

Bir bakayım o tablet özelliklerine geri dönüş yapacağım.

Hocam neredeyse hiç fark yokmuş cidden. Depolamada, ekran büyüklüğünde (2 inç çok önemli değil bence) ve pil kapasitesinde küçük fark var. Kullanılan işlemci aynı. S10+ daha mantıklı. Depolamada 256 GB yeter bence.

Hangi iPad?

IPad'lere pek hakim değilim ama genel göz gezdirince S10+ ın sağladığı özellikler IPad'lerde daha pahalı ayrıca ben APK kullanan biriyim Apple tercihim olmaz.
IPad Pro alırsanız rakipi olmaz. Fakat asiri pahali bir urun. Air alırsanız rakibi S** ve S**+. Ultra ise kendi fiyatinda rakipsiz. Snapdragonun islemcileri Apple'ın M serisi islemcilerine rakip olamiyordu fakat yeni nesil islemciler olacak. O yuzden yeni nesil beklenebilir.

IPad'lere pek hakim değilim ama genel göz gezdirince S10+ ın sağladığı özellikler IPad'lerde daha pahalı ayrıca ben APK kullanan biriyim Apple tercihim olmaz.

S10+ alabilirsiniz ultralar gereksiz büyük ve artı olarak neredeyse hiç farkları yok fiyatlarını hak etmiyorlar 40k ya M4 iPad Pro alınabilecekken 35-40k gibi ücretleri ultraya vermek bence saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…