Samsung Galaxy S10+ vs Huawei Mate 20 Pro

Performans, kamera ve ekran hangi yönden alırsan al S10+ daha iyi ve pil konusunda da linkini bıraktığım videoyu izleyerek ne ölçüde iyi olduğunu anlayabilirsiniz. Performans olarak antutu baz alarak konuşuyorum. S10+ 340bin Huawei Mate 20 pro 308 bin puan antutu v7 testlerinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samsung kamera konusunda her zaman iyi bir marka oldu. Daima da en iyi kamerali telefonları üretti.

S10 daha iyi bir model. Iki telefonun da fiyatlari da aşırı derecede pahali. Ben bu fiyatlar yüzünden almanizi doğru bulmuyorum. S10 serisinin rakibi de P30 serisi olacak. P30 serisi büyük ihtimal fotoğraf konusunda S10 serisinin önüne geçecektir.

Fiyat olarak iki model arasinda da 800 TL fark, Mate 20 PRO daha ucuz. S10 modeli de bu ikisinden daha ucuz 5500 TL, Mate 20 PRO 5800 TL, S10 Plus ise 6600 TL.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı