Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro
Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB
- Meslek
- Joker
Telefonu babam kullandı 1 yıl kadar, kendisi küçük telefon sevdiği ve piyasada küçük telefon olmadığı için Teknosa üzerinden yenilenmiş olarak aldık. Cihazı A grade olarak aldık ve gerçekten tertemiz geldi, herhangi bir şeyi değişmemiş olması lazım. Kozmetik olarak görsellerden anlaşılır, ekranında jelatin var ama ufak bir hasarı var, asıl ekran tertemiz. 10/10 cihaz ama bir kusur var, arka kapağın sağ tarafında ufacık bir açıklık var fakat kullanıma engel değil. Bataryası fena değil ama ilk günden beri üzerinde olduğu için değiştirmek iyi olur, Deji 373 TL'ye satıyor. Batarya değişimi sonrası arka kapak tam kapanır otomatikman. Artık babam farklı bir telefon kullanmaya başladığı için evde fazlalık. Konfigürasyon 6 GB RAM ve 128 GB depolama. Adaptör yanında verilmeyecek. İlk satın aldığımızda geldiği kutu ile yollayacağım, atmadıysam firmanın yolladığı adaptör ve kablo vardır. Ben Baseus adaptör ve kablo almıştım onlar evde kalacak. TR cihazı olduğunu söylememe gerek yok. Cihazın iyi kondisyonda olanları sarı sitede 6.000-6.200 TL civarı, benim kendi cihazımıza düşündüğüm fiyat 4.800 TL. Her şeyini şeffaf olarak yazdım. Ufak ve güçlü bir telefon isteyenler için biçilmiş kaftan. Fotoğraf ve cihaz detayları aşağıda mevcut. Ürün hakkında ekstra sorularınız olursa sorabilirsiniz. Size ulaşmamı isterseniz yine aşağıda belirtin.
www.epey.com
Havale sonrası kargo yapılır.
Samsung Galaxy S10e
Samsung Galaxy S10e SM-G970F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Havale sonrası kargo yapılır.